kanka ben yasuoyu filen ölümcül tempo ile oynuyorum
zedi ise elektirk ver ile oynuyorum
dene kankacım ben beğeniyorum bitkinlik ile beraber 1v1 de çok güçlü oluyor earlydeÖlümcül Tempo aslında mantıklı ama çok kırılgan olur diye düşünüyorum genede deneyeceğim.
arkadaşa katılıyorum bende böyle oynuyorum gayet iyi oluyorkanka ben yasuoyu filen ölümcül tempo ile oynuyorum
zedi ise elektirk ver ile oynuyorum
Elektrik Ver Oynayabilirsin
yasuoyla sadece 1 tane daha fazla vuruş yaparsan yenilmez 12 stack oluor yani çabuk stacklenior yasuoda sıkıntı olamaz
kardesm bos yorum yapanalrı reportlucam demişsin tmm ama boş konu acmıssın 3 4 run var zatten neyi karar veremiyosun
eskiden 10 la çarpılıyorsa şimdi 12 yle çarpılıor mesela 3 se onla çarpılıordu ya artık 1 hasarsa 12 yle çarpılıyorKankacım stacklenmesi önemli değil yenilmezin verdiği extra hasar düştü o 1 fazladan vuruşa kadar zaten büyük ihtimal %10 canın kalmış olucak
elektrik ver zed için onun dışında ölümcül tempo opArkadaşlar bildiğiniz üzere bu yamada Yenilmez Rünü değişti ben Mid/Jung Mainim bu olay en çok beni etkiledi diye düşünüyorum Leesin - Yasuo - Akali - Zed - Fizz oynayan birisiyim Yenilmez dışında farklı bir rün önerebilirmisiniz ben çok araştırdım ama düzgün bir karar veremedim lütfen Bilgisi olanlar yazsın boş yorum atanları raporlayacağım iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?