Yenilmez Değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu yamada Yenilmez Rünü değişti ben Mid/Jung Mainim bu olay en çok beni etkiledi diye düşünüyorum Leesin - Yasuo - Akali - Zed - Fizz oynayan birisiyim Yenilmez dışında farklı bir rün önerebilirmisiniz ben çok araştırdım ama düzgün bir karar veremedim lütfen Bilgisi olanlar yazsın boş yorum atanları raporlayacağım iyi günler.

Üye
10 HİZMET YILI
kanka ben yasuoyu filen ölümcül tempo ile oynuyorum
zedi ise elektirk ver ile oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
elktirik ver girebilirsin lee sine hiçyoktan direk teklersin istersen rün dizilimini direk söyleyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Çok op bir ründü iyi oldu xd

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk lee sine eliktirik ver ani darbe gözyuvarı koleksiyonu birde insafsız avcı gir tekliyemeyeceğin hero yok nerdeyse

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bence leee sin ve yaso için yenilmez diğerleri için elektrik uygun ama akaliye ikiside olur ne istersen

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yasuoyla sadece 1 tane daha fazla vuruş yaparsan yenilmez 12 stack oluor yani çabuk stacklenior yasuoda sıkıntı olamaz

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben hala daha yenilmezle oynuyorum bence yenilmezle oynamaya devam etsen sorun çıkmaz ama illede öner diyosan hakimiyetten elektrik ver girilir dediğin herolara.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kardesm bos yorum yapanalrı reportlucam demişsin tmm ama boş konu acmıssın 3 4 run var zatten neyi karar veremiyosun

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yasuoyla sadece 1 tane daha fazla vuruş yaparsan yenilmez 12 stack oluor yani çabuk stacklenior yasuoda sıkıntı olamaz

Kankacım stacklenmesi önemli değil yenilmezin verdiği extra hasar düştü o 1 fazladan vuruşa kadar zaten büyük ihtimal %10 canın kalmış olucak

Luke Ainsworth
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Saldırıya devam girebilirsin yasuoya güzel gidiyor lethal tempo girmeni önermem cok sıkıntı oluyor kırılganlığı çok fazla ayağı cabuk da ben oynayamıyorum ama o da güzel diyolar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardesm bos yorum yapanalrı reportlucam demişsin tmm ama boş konu acmıssın 3 4 run var zatten neyi karar veremiyosun

Kankacım karakterlere rün kararı yapmakda sıkıntı yaşadımki konuyu açtım bilgim fazla olmadığından sizden bilgi almak istedim hata yaptıysam kusura bakma.

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kankacım stacklenmesi önemli değil yenilmezin verdiği extra hasar düştü o 1 fazladan vuruşa kadar zaten büyük ihtimal %10 canın kalmış olucak
eskiden 10 la çarpılıyorsa şimdi 12 yle çarpılıor mesela 3 se onla çarpılıordu ya artık 1 hasarsa 12 yle çarpılıyor

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu yamada Yenilmez Rünü değişti ben Mid/Jung Mainim bu olay en çok beni etkiledi diye düşünüyorum Leesin - Yasuo - Akali - Zed - Fizz oynayan birisiyim Yenilmez dışında farklı bir rün önerebilirmisiniz ben çok araştırdım ama düzgün bir karar veremedim lütfen Bilgisi olanlar yazsın boş yorum atanları raporlayacağım iyi günler.
elektrik ver zed için onun dışında ölümcül tempo op

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...