Yerel disk d okumuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar pc yerel disk dyi okumuyir ve bu oyumlarda yarı yarıya fps dusmesine yol aciyor ne yapmam lazım

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Diskin gözükmüyor diye fps düşmez diye düşünüyorum. Çözüm videosu :

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar pc yerel disk dyi okumuyir ve bu oyumlarda yarı yarıya fps dusmesine yol aciyor ne yapmam lazım
tüm dosyaların aynı diski kullanıyorsa kasmalara yol açar sebebi de hem işletim sisteminin hem de programların aynı disk üzerinde çalışmasından dolayı disk yönetimşinde yen i bir bölüm açabilirisn dikindi

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Format atıp baştan deneyebilirsin böyle devam edersen PC kasmaya baslicaktir

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
D: diskin SSD ye bağlıysa ssd yi sök tekrar tak tekrar dene olmazsa diğer arkadaşların dediğini dene

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
disk çizilmiş olabilir. bi bilgisayar tamircisine götür derim en kötü bi profesyonele danış internetten bulduğun bilgiler pek doğru olmayabilir yok mesir macunu sür yok ters çevir bidaha dene gibi şeyler denemeyin hocam işin sonunda mağdur olursunuz.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam yt de bunun hakkında konu var ordan yaptıydım ben anahtar kelimeleri arat eğer yine olmadıysa son çare format

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kasa içinde diskin soketi çıkmış olabilir. Ona bir bak istersen.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
benim başımada geldi bilgisayara format attıktan sonra d diski gözükmüyordu bu video sayesinde hallettim

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Format attıktan sonra bendede d diski gözükmüyordu bir yerde yanlışlık yapmışım 2. De duzelttim

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yerlerine tam taktığına emin misin, bi kontrol eder misin?

Üye
3 HİZMET YILI
HDD veya SSD ise içinde kablolarda gevşeme olabilir takıp çıkarıp bu sorunu çözmeyi deneyebilirsin benimde başıma geliyordu önceden

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
bilgisayarın hddsindeki sata kablolarının yerini değiştir anakartta takılı olanı hddye hddekini anakarta bağla ve kablolarını kontrol ettikten sonra combofixle hddni tarat sonra da düzelmezse arkadaşların attıkları videoları izle olmazsa formatlayıp yeni bir disk bölümü oluştur oluştururken bütün diskini biçimlemeyi unutma

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bende de aynı sorun olmuştu ama biraz farklıydı bilgisayar uykuya geçince açtıktan sonra okumuyordu format atarak düzelttim en sağlıklısı format atmaktır kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Youtube da bir sürü çözüm videosu var dilersen göz atabilirsin yararı olur umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...