Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
muhtemelen ssdı yok bilgisayarında veya tüm alanı d'ye yüklemişsin bunun için çeşitli uygulamalar var boş diskten dolu diske alan gönderebiliyorsun fakat pek sağlıklı değil bi bilgisayarcı eşliğinde yapman daha doğru olur.
bu sorunu windows xp de yaşamıştım local setings de internetden izlediğim video benzeri uygulamarı kaydediyordu pc ye orayı temizlemem gerekiyordu ama win 7 yada win 10 da yaşamadım açıkcası sorunu çözdüğünde cevabını yazarsan bilgi sahibi olalım
knk senin yapdıgın her işlemi arkada kaydediyor geri dönüşüm kutusuda yere diske baglı orayı kontrol et yada kayıt yerlerini silmen gerek temp klasörü gibi
Windows 10un orjinali cidden vasat ghost spectre versiyonunu formatlamanı tavsiye ederim , modifiyeli bir Windows performans için ve sadece 5 GB diskte alan kaplıyor
arka planda çalışan virüs olabilir malwarebytes indir tarat ben tarattığımda 7 tane virüs çıktı cpu kullanımım %90 filandı şimdi normal düzeylere düştü
Günlük CCleaner aratması yap dostum ek olarak şu zamanlarda Antivirüs programları çok fazla güncelleme alıyor Chrome kullanıyorsan ona söyleyecek sözüm bile yok tam bir Malware gibi çalışıyor en kötü senaryo bilgisayarında Trojan olabilir haberin olmadan arkaplanda veri alışverişi gerçekleşiyor olabilir kontrol etmeni öneririm.