Yetkililere Foto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
bak nader abicim seni çok severim hep senin beni görmeni isterim ama sen beni gördün ve bana kaba davranarak kalbimi kırdın.
Yavrum ben sana kaba davranmıyorum, mesela 10 dk sonra üniye gitmem gerekirken hala burda sana hayat dersi vermeye çalışıyorum. Bizlere resim yapmışsın, ellerine sağlık teşekkürünü de verdim . Ama bir bak olmuş mu, hazır resim yapma, ortada emek kalmıyor. Emin ol gidip paintten elinle çizsen bu kadar konuşmazdım. Çünkü onda bile bundan daha fazla emek var. Neyse, kalbini kırdıysam özür dilerim dostum.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Yavrum ben sana kaba davranmıyorum, mesela 10 dk sonra üniye gitmem gerekirken hala burda sana hayat dersi vermeye çalışıyorum. Bizlere resim yapmışsın, ellerine sağlık teşekkürünü de verdim . Ama bir bak olmuş mu, hazır resim yapma, ortada emek kalmıyor. Emin ol gidip paintten elinle çizsen bu kadar konuşmazdım. Çünkü onda bile bundan daha fazla emek var. Neyse, kalbini kırdıysam özür dilerim dostum.
abi bende photoshop olmuyo olsa yemin ederim en güzelinden yaparım.özürünü kabul ediyorum abicim

Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry)
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Ne desem bilemedim... neyse :D

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
solsıpeys kartal gibi konar bende arı gibi sokarım

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bunlar internetten yapılıyor çaktırmayın :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Barışalımmı Nader abicim

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
yetkiliye göre fotoraf yapsaydın daha iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...