12 Eki 2022 #1 Sybrus Veteriner Hekim Onaylı Üye Katılım 27 Şub 2018 Mesajlar 134 Çözümler 2 Tepki puanı 17 Ödüller 7 Yaş 28 8 HİZMET YILI Tam olarak sorunumu bulamadığım için bu konuyu açtım umarım doğru yerdir. 4 yıllık üyelik rozetim var bazı kullanıcı arkadaşların topiclerinde yıl olarak gözükmekte ancak bende gözükmüyor bunun sebebini öğrenebilir miyim ?
Tam olarak sorunumu bulamadığım için bu konuyu açtım umarım doğru yerdir. 4 yıllık üyelik rozetim var bazı kullanıcı arkadaşların topiclerinde yıl olarak gözükmekte ancak bende gözükmüyor bunun sebebini öğrenebilir miyim ?
Çözüm PeachCat 12 Eki 2022 Profiliniz üzerinden doğrudan "Ödüller" kısmından erişebilirsiniz. Daha sonra sağ taraftan "Öne çıkan" seçeneği ile düzenleme yapabilirsiniz.
Profiliniz üzerinden doğrudan "Ödüller" kısmından erişebilirsiniz. Daha sonra sağ taraftan "Öne çıkan" seçeneği ile düzenleme yapabilirsiniz.
12 Eki 2022 Admin #2 PeachCat Admin Katılım 26 Eyl 2017 Mesajlar 5,427 Çözümler 168 Tepki puanı 6,968 Ödüller 23 8 HİZMET YILI Profiliniz üzerinden doğrudan "Ödüller" kısmından erişebilirsiniz. Daha sonra sağ taraftan "Öne çıkan" seçeneği ile düzenleme yapabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Profiliniz üzerinden doğrudan "Ödüller" kısmından erişebilirsiniz. Daha sonra sağ taraftan "Öne çıkan" seçeneği ile düzenleme yapabilirsiniz.