Yinemi beleş oyuun !!! Sen hala Steam'i batırmayamı çalışıyorsun !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
:yazı:

Selam dostlarım bugün karşınızda almaya değer bir beleş oyun var saolsun indiegala veriyor site tamamen güvenlilirdir , secured by google yazıyor zaten , verdiğim linke tıklayın , ( önce üye olmanız lazım ) ( üye değilseniz ve olduysanız verdiğim linke üye iken girin ) orada mass giveavay olacak ekranın ortasında kırmızı renkli o yazının altında ise '' normality '' yazılı resim var onun sağında çarpı işareti var o çarpıya basın , claim a free copy yazısına tıklayın karşınıza captcha çıkacak captcha ya yumruk atın ve yolunuza devam edin :D
şimdi sayfanın en üstlerine doğru mouse tekerini kaydırın üye isminiz gözükecektir ona tıklayın > my libraries deyin ordan başka bir sayfaya yönlendirecek oradan '' Bundles library '' bulun ve onada bir zahmet tıklayın > indiegala giveavays olacak orda yeni beleş oyununuzun ismine tıklayın gerisi belli zaten hadi iyi oyunlar ( iki saattir yazıyorum parmaklarım eridi :D )
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1996 dan kalma :) olsun iyidir oyun 6.5 TL neticede ve kartları var satarsınız lvl atlarsınız her türlü kardasınız :D
resimler;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sistemi anlayamadım üye oldum şifremi değiştirdim ama şimdide siteye giremiyorum acces denied hatası veriyor tuhaf

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bak bu sitelere bak teker teker ugraştırma: Freesteamkeys-Thatgamebro-GiveAvaysu uzantısı hergün veya 2 günde 1 oyun veriyorlar.!!

☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyun Şuanda $5.99 Dolar Olarak Gözüküyor.

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Yararlı Konuda Moderatorler Görmeden Bir Like Alırımı Sil Uyarı Alırsın Konuda Beğeni İstemek Yasak.
Forum Kuralları - Konu Açma Kuralları - 8. Madde

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sistemi anlayamadım üye oldum şifremi değiştirdim ama şimdide siteye giremiyorum acces denied hatası veriyor tuhaf
İlk başta bendede oldu interneti aç kapa gir çık az zamanla düzeliyor herkezde oluyor :D
Yararlı Konuda Moderatorler Görmeden Bir Like Alırımı Sil Uyarı Alırsın Konuda Beğeni İstemek Yasak.
Forum Kuralları - Konu Açma Kuralları - 8. Madde
Ya benimki gırgırına ya sorunsa versinler uyarıyı np gg :)
Oyun Şuanda $5.99 Dolar Olarak Gözüküyor.
Ayn :)
Bak bu sitelere bak teker teker ugraştırma: Freesteamkeys-Thatgamebro-GiveAvaysu uzantısı hergün veya 2 günde 1 oyun veriyorlar.!!
Saol hergün hepsine baktığım gibi bir iki site daha var :)
heralde bende ubisoftu batıracam (yarın gidiyorum)
Ben steam'i alırım sen ubisoft'U hallet
pubg yakında beleş olur :D
Amin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...