Yönetimden ricam;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba, site neredeyse ilk açıldığından beri takipçisiyim. Çoğu Türk gencinin ergenlik çağından itibaren bir kere tadını aldığında bırakamadığı '' Metin2 '' için istekte bulunacağım. Yaptığınız bir açıklamada artık daha çok güncel oyunlara yöneldiğinizi belirtmiştiniz. Ve bana kalırsa senelerdir hiç bir zaman azalmayan hatta her dönem, yazın da zirve yapan kimsenin bırakmadığı sadece ara verdiği ''METİN2'' için bir hile tasarlamak çok iyi olmaz mı? piyasada 3 veya 4 tane güncel hile paylaşan grup var, ve bu grupların biri 30 TL'ye diğeri 60TL'ye diğeri ise 20TL ye satıyor. Ben de hep derim ki, bu oyunu oynayan genellikle Türkler olduğu için pazarıda yine bizim kurnaz Türkler kurup 3,4 grup parayı kendi aralarında bölüyor. MH ekibi ise global bir şekilde yüzbinlerce kişinin oynadığı oyunlara bile bir ton özellik ekleyerek hile yapabiliyorsa, bana kalırsa Metin2'de bunu çok daha rahat bir şekilde yapar, ve piyasayı elinde tutan şark kurnazlarınada bi çelme atmış olur. Ben öneride, isteğimde bulunayım takdir tabi ki sizin iyi çalışmalar diliyorum.
@nader11ndeu
@LeftSpace

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum zaten bu forumdaki hileler yabancı hileler
Adamlar genelde hile yapmakla uğraşmıyor ( yapabilene demiyorum )

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
metin2 pvp serverlerindeki güvenlik sistemlerini görünce her gün hile güncellemekle uğraşamayacağımızı anladığımız için yapmıyoruz diyelim.
anti hile geliştiricileri & firmaları forumu takip ediyor.
Post automatically merged:

Dword Ekibinin hileleri tamamen bizim kodlamamız olmakta.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Dword TEAM'ın yapamayacağı hile yoktur :)

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
başlığı görünce bir tebessüm etmedim değil :) ama mantikli bakınca doğru diyorsun şuanda anti cheat şirketlerinin takibine girmiş bir site olarak hile çıkarılsa bile saatler içinde bir güncelleme getirecekleri için anlamı kalmaz yanı hile direk fix olacağından çıkarmıyorlardır.

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sitede bulunan dword isimli hilelerin hepsi kodlamacılarımıza ait

Bu arada dediğin gibi bazı gruplar para karşılığında yapıyor ve durmadan güncelliyorlar çünkü karşılığında para alıyorlar ve memoryhackers yönetimi sadece 1 oyuna hile kodlamadıkları içinde vakitleri kalmayabiliyor hileyi durmadan güncelleme zamanları olmayabilir buda sizin ban yemenize daha sonrasında gelip ban yedim diye ağlamanıza yol açabilir o yüzden yapılmaz benim fikrim böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...