Merhaba, site neredeyse ilk açıldığından beri takipçisiyim. Çoğu Türk gencinin ergenlik çağından itibaren bir kere tadını aldığında bırakamadığı '' Metin2 '' için istekte bulunacağım. Yaptığınız bir açıklamada artık daha çok güncel oyunlara yöneldiğinizi belirtmiştiniz. Ve bana kalırsa senelerdir hiç bir zaman azalmayan hatta her dönem, yazın da zirve yapan kimsenin bırakmadığı sadece ara verdiği ''METİN2'' için bir hile tasarlamak çok iyi olmaz mı? piyasada 3 veya 4 tane güncel hile paylaşan grup var, ve bu grupların biri 30 TL'ye diğeri 60TL'ye diğeri ise 20TL ye satıyor. Ben de hep derim ki, bu oyunu oynayan genellikle Türkler olduğu için pazarıda yine bizim kurnaz Türkler kurup 3,4 grup parayı kendi aralarında bölüyor. MH ekibi ise global bir şekilde yüzbinlerce kişinin oynadığı oyunlara bile bir ton özellik ekleyerek hile yapabiliyorsa, bana kalırsa Metin2'de bunu çok daha rahat bir şekilde yapar, ve piyasayı elinde tutan şark kurnazlarınada bi çelme atmış olur. Ben öneride, isteğimde bulunayım takdir tabi ki sizin iyi çalışmalar diliyorum.
@nader11ndeu
@LeftSpace
@nader11ndeu
@LeftSpace