Şöyle bi amacı daha olabilirki oyunun dev leri foruma hemen kayıt olup hileyi fixlemek için uğraşabilirler ama bu sayede daha uzun sürüyor
bilmiyordum ama teşekkürler düzelttiğin için
Yaşım 21 kardeşim büyük ihtimal sen benim ufağımsındır, konu bu değil. Ayrıca hileler tamamen ücretsiz bir şekilde paylaşılıyor, kar amacı pek fazla güdülmeden. Ben burada 600 post'un saçma olduğunu belirtmişim diğer arkadaslara cevaben söylüyorum. Bazılarıda tek taraflı düşünüyorsun forumun hiti için vs demiş. Eğer MyBB forum veya website işleriyle ilgilenen arkadaşlar olsaydı bu kişiler, şuan xml botlarıyla foruma milyonlarca konu ve mesaj çeker forum yöneticileri ama bu çektikleri mesaj ve konular tamamen alakasız saçma sapan içerikler olacağı için siteye hiç bir katkısı olmayan boş şeyler olacaktır. Aynı şekilde bu atılacak olan 600post içinde geçerli anlamında demişdim. Ve 50 post olayını desteklediğimi zaten belirtmiştim, bunu 600 yapacağınıza madem ücretli bir rank koyun, veya bir reklam geçirin vs de demişim 600 olayı bence saçma olmuş demiştim.yaşın kaç bilmiyorum ama ufak olduğu için olgun kafayla düşünemiyorsun maksat reklam geçmek para kazanmak değil, para kazanma derdinde olsalar hileler bedava değil paralı olurdu, benim çıkardığım asıl amaç bu hileyi gerçekten forum için emeği olanların kullanması zaten boş yorum atanlar ban yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?