Yönetime öneri;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Uygun yer burası mı bilmiyorum, yanlış yere açmışsam kusura bakmayın. Forumu ilk takip eden 1000 kişiden biriyim, şimdi forum Türkiye'nin önde gelen forumlarından. Ama bir şey çok saçma geldi, mesela black squad hilesi çıkarmışsınız +600 post istiyorsunuz. Ve herkes çok iyi biliyor ki evet bu mesajı okuyan sende dahil, yaş ortalaması zaten sosyal medyada ülkemizin küçük. Ve bu forum, hile işine girdiğinde iyice küçülüyor. Ben forum yetkililerinden biri olsam 600shitpost kazanacağıma ya o hileyi paralı yaparım, yada 50 reklam geçin alın derim. 600 post ne abi? sanki herkesin atacağı 600post siteye backlink veya seo dostu makale olacak, ben de dahil olmak üzere çoğu şeye teşekkürler hatta bazıları daha saçma şeyler yazacak. Bunun yerine misal bir youtube kanalı verin buraya abone olun deyin, x kadar reklam geçin deyin, site için oy kullanın deyin, ama 600 post ne mana onu çözemedim. 50 post bence gayet ideal, genel olarak forumda 1 gün dolu geçirse herkesin saçmalamadan yapacağı bir post sayısı. Neyse siz daha iyi bilirsiniz başarılarınızın devamını dilerim.

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yaşın kaç bilmiyorum ama ufak olduğu için olgun kafayla düşünemiyorsun maksat reklam geçmek para kazanmak değil, para kazanma derdinde olsalar hileler bedava değil paralı olurdu, benim çıkardığım asıl amaç bu hileyi gerçekten forum için emeği olanların kullanması zaten boş yorum atanlar ban yiyor.

Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
üye sayısı çok ama hepsi hile için duruyorlar açıkçası benimde sinirimi bozardı forumun aktif olması için iyi bu şekilde

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ücretli rank satışı olabilirdi aslında

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bence sitenin işleyişi çok iyi HAK EDENİN ulaşabileceği bir düzey Paralı olması zaten imkansız ama senin dediğin gibi olsaydı herkes free kullanabilseydi her gelen kafasına buyruk davranırdı 600+ da 50+ da bence başarılı emek verenin karşılığını bulduğu bir platform, bence konu kilit.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Tamamen tek taraflı düşünüyorsunuz. Forum öne çıkması için konular açılmalı ve yorum atılmalı aslında çok şey istemiyorlar 600 post çok büyük bir rakam değil şahsen ben foruma emek vermeyenlerin hile kullanmamasından yanaydım iyi oldu. Yapacak bir şey yok iyi forumlar.

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Burda amaç para kazanmak olsaydı zaten dediğin gibi şu reklama tıklayın oy verin vs. şeyler yaptırırlardı + sitenin amacı oyunun size verdiği sınırlardan kurtarmak + yönetimimizin verdiği emek karşılığı +500 yorum istiyor amaç forumda ki atkifliği daha fazla yapmak, ki zaten tüm hileler için +500 yorum istenmiyor burda ki tek amaç emeklerinin karşılığını almak ve bence fazlasınıda hak ediyolar bu konuda kimse itiraz edemez diye düşünüyorum.

JDH

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Şöyle bi amacı daha olabilirki oyunun dev leri foruma hemen kayıt olup hileyi fixlemek için uğraşabilirler ama bu sayede daha uzun sürüyor

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Şöyle bi amacı daha olabilirki oyunun dev leri foruma hemen kayıt olup hileyi fixlemek için uğraşabilirler ama bu sayede daha uzun sürüyor
1580155573010.png

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Her şey bir yana hileyi ücretsiz sunmuşlar. Bundan daha güzel bir fırsat olamaz zaten. Ayrıca çok bir şey gerekmiyor zaten post konusunda. Sadece forumda sorusu ve sorunu olan kişilere fikir verip, yardımcı vs bile olunsa çok rahat yorum artar. Spam yapmak yerine faydalı ve bilinçli bir şekilde yorum atmak gayet rahat ve iyi yani. Hem forumdaki kişilere fayda dokunuyor hemde canlılık oluyor. Ayrıca sınır koymalarının sebebi BE yüzünden de olabilir. Herkesin bileceği gibi BE AntiCheat duvarına sahip bir oyunun hilesi ücretsiz olunca fixlenmesi de kolay oluyor. Bu yüzden de sınır koymuş olabilirler diye düşünüyorum. Daha geç algılanıp, kolay kolay fix yemesin diye yani.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yaşın kaç bilmiyorum ama ufak olduğu için olgun kafayla düşünemiyorsun maksat reklam geçmek para kazanmak değil, para kazanma derdinde olsalar hileler bedava değil paralı olurdu, benim çıkardığım asıl amaç bu hileyi gerçekten forum için emeği olanların kullanması zaten boş yorum atanlar ban yiyor.
Yaşım 21 kardeşim büyük ihtimal sen benim ufağımsındır, konu bu değil. Ayrıca hileler tamamen ücretsiz bir şekilde paylaşılıyor, kar amacı pek fazla güdülmeden. Ben burada 600 post'un saçma olduğunu belirtmişim diğer arkadaslara cevaben söylüyorum. Bazılarıda tek taraflı düşünüyorsun forumun hiti için vs demiş. Eğer MyBB forum veya website işleriyle ilgilenen arkadaşlar olsaydı bu kişiler, şuan xml botlarıyla foruma milyonlarca konu ve mesaj çeker forum yöneticileri ama bu çektikleri mesaj ve konular tamamen alakasız saçma sapan içerikler olacağı için siteye hiç bir katkısı olmayan boş şeyler olacaktır. Aynı şekilde bu atılacak olan 600post içinde geçerli anlamında demişdim. Ve 50 post olayını desteklediğimi zaten belirtmiştim, bunu 600 yapacağınıza madem ücretli bir rank koyun, veya bir reklam geçirin vs de demişim 600 olayı bence saçma olmuş demiştim.

Ayrıca sen de bu tavırları bırakmalısın, bu ne kibir kardeşim? MyBB hile forumunda mısın yoksa Kraliyet ailesinin stratejik ve ekonomik kararlar aldığı masada mısın? benim burada bahsettiğim konu ile yaşın ne önemi var? ne kadar ahmak ve ukalaca laf bu? ayrıca burada tüm oyunlara hile paylaşılsa ne, paylaşılmasa ne benim şahsıma kazandığım bir şey mi var? burası bedava üye olunabilen, ve bedava içerik sunan bir platform ben de daha önce Metin2 ile ilgili bir öneride bulunmuştum, yine bulundum fikir alışverişi ve beyin fırtınasından güzel ne olabilir? bu boş ukala tavırlarını bırakmanı tavsiye ediyorum sana.

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Emek karşılığı sizden ücretsiz bir emek isteniyor. Ki bu, forum içinde aktif olarak, ilgi alanınızda konular açıp, yorumlar yaparak vs. kolayca yapabileceğiniz bir şey. Bazı hilelere getirilen bu uygulama gayet yerinde. Türkiye içerisinde önemli bir yere sahip olan MemoryHackers, size sunulan bir şey için ücret talep etmiyor. Sadece, bir kullanıcının forumda daha aktif, daha verimli olmasını istiyor. Bu hem sizin için, hemde forumdaki diğer tüm kullanıcılar için faydalı ve olumlu bir şey. "Hileyi al, çık" mantığı çoğu insanda mevcut. Ve bunu bizlerde, hileyi yapanlarda biliyor. Bu bağlamda hileyi yapanlar bir ücret, hayut reklam sınır getirebilir. Lakin kimse bunun taraftarı değil. Amaç, hileyi kullanacak olan kişin, o hile için verilmiş emek karşılığında, vereceği emeğin daha verimli hale gelmesini sağlamak. Herkes, forum kuralları çerçevesinde, ilgi alanıyla ilgili konu paylaşıp, paylaşılan konulara yorum yapabilir. Fakat "ben de dahil olmak üzere çoğu şeye teşekkürler hatta bazıları daha saçma şeyler yazacak" şeklinde bir cümle çok yanlış ve böyle bir şey olmayacak. Yönetim ekibimiz bu konuda gerekli tüm önlemleri alıyor, içiniz rahat olsun. İyi forumlar.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hilerimiz ücretsizdir ve ücretsiz olacaktır. Paraya ihtiyacımız yok. Herkes kendi emekleri ile hilelerimizi kullanabilir. Öneri için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...