Uygun yer burası mı bilmiyorum, yanlış yere açmışsam kusura bakmayın. Forumu ilk takip eden 1000 kişiden biriyim, şimdi forum Türkiye'nin önde gelen forumlarından. Ama bir şey çok saçma geldi, mesela black squad hilesi çıkarmışsınız +600 post istiyorsunuz. Ve herkes çok iyi biliyor ki evet bu mesajı okuyan sende dahil, yaş ortalaması zaten sosyal medyada ülkemizin küçük. Ve bu forum, hile işine girdiğinde iyice küçülüyor. Ben forum yetkililerinden biri olsam 600shitpost kazanacağıma ya o hileyi paralı yaparım, yada 50 reklam geçin alın derim. 600 post ne abi? sanki herkesin atacağı 600post siteye backlink veya seo dostu makale olacak, ben de dahil olmak üzere çoğu şeye teşekkürler hatta bazıları daha saçma şeyler yazacak. Bunun yerine misal bir youtube kanalı verin buraya abone olun deyin, x kadar reklam geçin deyin, site için oy kullanın deyin, ama 600 post ne mana onu çözemedim. 50 post bence gayet ideal, genel olarak forumda 1 gün dolu geçirse herkesin saçmalamadan yapacağı bir post sayısı. Neyse siz daha iyi bilirsiniz başarılarınızın devamını dilerim.