Arkanda
Ultra Üye
ne kadar uyku alacağımı nasıl belirleyeceğim? uykumu aldığımda anında uyanan bi insanım fakat bu nadir olurBenim uyku düzenim bozulduğu zaman öyle oluyorum genellikle. Uyku düzeni derken gece uykusunu almak, ne fazla ne de gereğinden az uyku anlamında söylüyorum. Düzene oturtunca gayet zinde oluyorum her şeyi yapasım geliyor, iştahım açılıyor. Denemeni tavsiye ederim.
ne kadar uyku alacağımı nasıl belirleyeceğim? uykumu aldığımda anında uyanan bi insanım fakat bu nadir olur
uyku duzenını kendın bulman lazım bız desekde burdan bısı dıyemeyız
uyku düzenini korugün içinde veya okuldan vs geldikten sonra uyurum gün içinde veya sabah uyandığım vakit veya tam anlamıyla uyuyup uyandığımda ağzım boğazım vs kupkuru oluyorum yorgun uyanıyorum yataktan kalkasım bile gelmiyor böyle tır çarpmış gibi oluyor sabah hiç iştahım olmuyor sonradan acıkıyorum genellikle su içesim bile gelmiyor içsem karnım ağrıyor böyle tuhaf bi durum
ne yapmalıyım?
sanırım anemi(kansızlıkta var)
tüm aynı sorunlar bende de var ama kansızlık olduğunu sanmıyorum bende kan fazlalığı var (polistemi)gün içinde veya okuldan vs geldikten sonra uyurum gün içinde veya sabah uyandığım vakit veya tam anlamıyla uyuyup uyandığımda ağzım boğazım vs kupkuru oluyorum yorgun uyanıyorum yataktan kalkasım bile gelmiyor böyle tır çarpmış gibi oluyor sabah hiç iştahım olmuyor sonradan acıkıyorum genellikle su içesim bile gelmiyor içsem karnım ağrıyor böyle tuhaf bi durum
ne yapmalıyım?
dostum herşeye de spor demeyin spor akımıda fazla abartıldı ben düzenli besleniyorum spor yapıyorum uyku duzenim de var ama aynı sorun bende de vardostum yapabileceğin ve alabileceğin en iyi karar spora başlamak olabilir hem sosyal çevren genişler hemde sağlıklı olursunbu arada uyku düzenin de kesinlikle oturmuş olur
Depresyon da kişilerin kendisini yorgun hissetmesine neden olabilir.gün içinde veya okuldan vs geldikten sonra uyurum gün içinde veya sabah uyandığım vakit veya tam anlamıyla uyuyup uyandığımda ağzım boğazım vs kupkuru oluyorum yorgun uyanıyorum yataktan kalkasım bile gelmiyor böyle tır çarpmış gibi oluyor sabah hiç iştahım olmuyor sonradan acıkıyorum genellikle su içesim bile gelmiyor içsem karnım ağrıyor böyle tuhaf bi durum
ne yapmalıyım?
bence bi doktora görün vitramin fln yazargün içinde veya okuldan vs geldikten sonra uyurum gün içinde veya sabah uyandığım vakit veya tam anlamıyla uyuyup uyandığımda ağzım boğazım vs kupkuru oluyorum yorgun uyanıyorum yataktan kalkasım bile gelmiyor böyle tır çarpmış gibi oluyor sabah hiç iştahım olmuyor sonradan acıkıyorum genellikle su içesim bile gelmiyor içsem karnım ağrıyor böyle tuhaf bi durum
ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?