ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Merhaba saygı değer memoryhackers yöneticileri bence her üye grubunun sınırlaması farklı olmalı örnek rank yükseldikçe yorum sınırı atabilir
Kesinlikle katılıyorum Ultra üye ve efsane üyelerin yorum sınırları çok az bunların yükseltilmesi gerek bence ama tabii ki de karar admin abilerimizin.![]()
Sınırlama artırılabilir kaldırılmasa olur biz forumu her haliyle seviyoruz her şekil yanındayızUltra üye ve efsane üyelerin yorum sınırlarının olmaması taraftarıyım. Sonuçta eğer bir üye efsane veya ultra üyeyse, bilinçli bir üye olmuştur ve forumu seviyordur. Bu yüzden forumu kirleticek spam mesajlar atmazlar. İlerleyen günlerde yeni düzenlemelere gidilebilir. Şuan sistem yeni olduğundan biraz idare etmenizi rica ediyorum. Sistem üzerinde geliştirmeler ve yeni düzenlemeler illa ki olucaktır. İyi forumlar.
Her şekilde yanındayız reis adamsın @By ŞaHaNe dostumun da dediği gibi biz forumu seviyoruzUltra üye ve efsane üyelerin yorum sınırlarının olmaması taraftarıyım. Sonuçta eğer bir üye efsane veya ultra üyeyse, bilinçli bir üye olmuştur ve forumu seviyordur. Bu yüzden forumu kirleticek spam mesajlar atmazlar. İlerleyen günlerde yeni düzenlemelere gidilebilir. Şuan sistem yeni olduğundan biraz idare etmenizi rica ediyorum. Sistem üzerinde geliştirmeler ve yeni düzenlemeler illa ki olucaktır. İyi forumlar.
emeksiz ekmek olmadığı için bu forumda öyle bir şey olmaz başta eskilere haksızlık olur.Bir öneri sadece yorum değil de başka şekilde kullanıcılar rank veya seviye kasmalı çünkü boş konular gittikçe çoğalıyor yani ne bilim bir insan bir hileyi kullanmak için mesela 600 yorum gerekmesin