teşekürler ne gibi içerik çıkartıcağımıda bilmiyorum açıkçasıknk ses kalitesini elinden geldiğince iyi yap olmadı telefonunu mikrofon olarak kullan en önemli unsur ses kalitesidir eğer sesin guzelse izlerler ama kotuyse direk videonun başından çıkarlar bu psikolojik bişey ayrıca thumbnailde önemli başlığı büyük harflerle yaz ve noktalama işaretleri kullanmayı unutma ünlem gibi insanlarda açlık uyandırsın videoya tıklasınlar bu 3 unsur ses kalitesi thumbnail ve başlık videoya tıklatır içeriği akıcı izlenebilicek bişey seçersen zaten akar video gerisi zamana kalmış
knk podcast tarzı içerik düşünebilirsin arkaya eğlenceli bi oyunu kendin oynayıp veya oyun videosu bulup arkaya yerleştirip bi konu hakkındaki dusuncelerinden bahsedebilirsin bunlara guzel ornek kanallar var neo toprak - sadece enes gibi bunu yapamam diyosan arkaya hafif bi müzik koyup tarihi olayları anlattıgın tür videolarda çekebilirsin sana kalmış sesini kullan kendini kullan not defterine falan bişeyler yazma atılgan ol arada samimi espriler yapabilirsin ama espri olsun diye hiç bi zaman yapma videonun kalitesini bozma aklına anlık bişey gelirse soyle gitsin başlarda rahatca kufurde edebilirsin samimi olur zaten para kazanması kapalı olcak kanalın enes batur falanda samimiyetiyle büyüdü zaten sende bi gün onalr gibi bir yere gelebilirsin umarım Bol Şansteşekürler ne gibi içerik çıkartıcağımıda bilmiyorum açıkçasıdediğim gibi bilgisayarım iyi olsa bir şeyler düşünürdüm de gene edit yapılmayacak kadar kötü değil.
Ondan bahsetmedim kafasında bir fikir yokken içerik üretmesi mantıklı değil. İçeriği nasıl üretebileceği ve geliştirebileceği hakkında tavsiye vermek daha doğru.knk bizi sorması dogru bişe bence yaptığı yanlış bi düşünce deil
Oyun içerikli vidyolar ve daha sonra dan vlog fln hızlı büyürsünSelamlar,
Kendime ait bir Youtube kanalı açıp video paylaşmak istiyorum güncel konuları takip ediyorum fakat bilgisayarım iyi değil ona nazaran internetim hızlı fiber.
Ne gibi videolar yapmalıyım ki insanların dikkatini çekip büyümeliyim sizden tavsiye almak için bu konuyu açtım cevaplarsanız sevinirim.
Öğretici videolar yapabilirsinSelamlar,
Kendime ait bir Youtube kanalı açıp video paylaşmak istiyorum güncel konuları takip ediyorum fakat bilgisayarım iyi değil ona nazaran internetim hızlı fiber.
Ne gibi videolar yapmalıyım ki insanların dikkatini çekip büyümeliyim sizden tavsiye almak için bu konuyu açtım cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?