Üye
oda bir şey yok yere para geliyorKardeşim yapmasına yaparım da para kazanmayı açınca çok bir şey bekleme 1-2 dolar anca kazanırsın.Gerçi doları 5 Tl saysak iyi para
hocam illegal değil ki sadece arka plan da çalışacakİllagel yoldan bunları neden yapıyorsun hakkın ile abone ve izlenme kas misal benim kanalım 2 yıllık bir kanal ve kanalda 247 abone ve 103.391 izlenme var ve ben hiç bir şekilde bu tarz illagel yol kullanmadım
tutulursa benim için daha iyi olacak tutulmazsada başka dallarda kendimi geliştirmeyi deneyeceğimTamam yaptık da ilerideki zaman eğer kanal tutmas ise hiç bir yere gelemezsin çünkü burada yapılan şeyler geçici yani.
buda bir illagel sayılırhocam illegal değil ki sadece arka plan da çalışacak
hocam 2 yıl çok uzun bir süre yani ben böye düşünüyorum o yüzden kolay ve kendime göre doğru olan yoldan ilerlemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorumbuda bir illagel sayılır
Malesef kolay yönden ilerlersen pek fazla gelişemezsin.hocam 2 yıl çok uzun bir süre yani ben böye düşünüyorum o yüzden kolay ve kendime göre doğru olan yoldan ilerlemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Google Amaca Ya Bi Uğra
abone kasılır ama 4000 saat çok uzun bir süreabone kasmak yasak değilmi hem ne yapacan youtubenin video para vermesini bekleme link kısaltma siteleri var benim gibi yap xD kendiliğinden abone artar düzgün paylaşırsan bak ben 1 haftada 1k kastım
olmuşsunONAYLI ÜYE OLDUMMU
Nice onay sistemi Hocam
teşekkür ederim desteğin içincok fazla kazanamassın ama destek veririm
abone kasmıyorum sadece yardım istedim isteyen yapar isteyen yapmaz gönüllük esastırabone kasmak yasak değilmi hem ne yapacan youtubenin video para vermesini bekleme link kısaltma siteleri var benim gibi yap xD kendiliğinden abone artar düzgün paylaşırsan bak ben 1 haftada 1k kastım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?