Youtube farklı kanallarda düşen shorts izlenmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar 4 adet kanalım var ikisi eski ve ikisini yeni açtım eski olanlarda 300-600 organik takipçi var yeni olanlarda takipçi yok. Sorun şurada 4 kanala da 30dk 1-er saat arayla video yüklüyorum her gün son 4 gündür hiç bir kanalımda video izlenmiyor max 1-2 kişi oluyor. 300-600 organik olanlarda izlenmem önerilmeye baglı 10k ile 500k arası geliyordu yeni olanlarda hiç yüksek izlenme almadım ama şu an hiç birinde hiç izlenme almıyorum. Kanalları dinlendirmeyi denedim 3 gün vesayre video atmadım sonra yükledim farklı video yükledim ama önerilmiyor shorts feed'ine çıkmıyor videolarım neden olabilir? Nasıl bir çözüm izleyebilirim 4 kanala video yüklerken ?

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eğer videolarını yapay zeka yardımıyla yapıyorsan youtube anlayıp kanalını algoritmadan çıkarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Yapay zeka değil 4 kanalım var. Lol kesitleri,oyun kesitleri,film kesitleri ve memes olarak 4 grupta içerik paylaşıyorum. İlk başta lol kesitleri ve oyun kesitleri izleniyordu ama son bir haftadır ( 3 ve 4. kanalı açtığımdan beri) 10 izlenmeye bile ulaşamıyorum. Her kanala farklı ağ veya pc'den video mu yüklemek zorundayım acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kankam eğer yapay zekayla bir video yapıyorsan YouTube sistemi bunu anlıyor ve onu çok çıkartmıyor

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Son zamanlarda çektiğiniz kısa videoların kitlenizin keyif aldığı içeriklerle daha az uyumlu olması veya trendlerin değişmesi, etkileşimi ve izlenme sayısını etkileyebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar yazdıklarınızın mantığı yok bence. 500 bin ile 10bin arası izlenme alan içeriklerin 2-3 izlenmeye düşmesi ( shorts feed'de hiç gösterilmemesi ) olağan dışı bence altında başka sebep var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...