Uzman Üye
Yorum kasacak arkadaşlar konuyu çöp etmeyeli̇m lütfen başka konulardan yorum kasin ayni yorumlari da yazmayalim herkes faydalansin!
Youtube de yabancı kanallar üzerinden video yayınlıyorum aramızda da bu işlerle uğraşan veya girmek isteyen olabilir ama bazen video hazırlamak uzun sürüyor bu konuda hepimiz kullandığımız yapay zeka araçlarını ve işe yarar siteleri yazarak destek olalım. İstediğiniz alanda yapay zeka aracı yazabilirsiniz kanal büyümesi için olur video hazırlamak için olur önemli değil.
Ben kullandığım araçları yazarak konuyu başlatıyorum konuyu yorum kasmak için kullanmayalım aynı şeyi tekrar yazmayalım insanlar faydalansın.
vidIQ = Video analizleri ve rakip belirleme için.
ChatGPT = konu ve içerik yazımı.
Murf.io = İngilizce seslendirme.
Thumbly.io = kapak fotoğrafı.
Canva = Kapak logo tasarımı.
Youtube de yabancı kanallar üzerinden video yayınlıyorum aramızda da bu işlerle uğraşan veya girmek isteyen olabilir ama bazen video hazırlamak uzun sürüyor bu konuda hepimiz kullandığımız yapay zeka araçlarını ve işe yarar siteleri yazarak destek olalım. İstediğiniz alanda yapay zeka aracı yazabilirsiniz kanal büyümesi için olur video hazırlamak için olur önemli değil.
Ben kullandığım araçları yazarak konuyu başlatıyorum konuyu yorum kasmak için kullanmayalım aynı şeyi tekrar yazmayalım insanlar faydalansın.
vidIQ = Video analizleri ve rakip belirleme için.
ChatGPT = konu ve içerik yazımı.
Murf.io = İngilizce seslendirme.
Thumbly.io = kapak fotoğrafı.
Canva = Kapak logo tasarımı.
Moderatörün son düzenlenenleri: