Youtube ingilizce minecraft kanalı ama %35 türkler izliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Aga ben 2. bi kanal açtım ve her ayarı ingilizce yaptım. ikamet ettiğim bölgeyi amerika yaptım kanal dili alt yazı dili ingilizce yaptım açıklamalar başlıklar ingilizce. minecraft kanalı yapı yapma videoları çekiyom full shorts atıyom şuana kadar 4 video attım 15 abone ve 3100 izlenme var ama kanal analizinden kitleden ülkelere baktım ve %35 türkler izlemiş sonraki ülkeler ırak,hindistan,azerbaycan,rusya,malezya gibi 20-30 farklı ülkeler ama her biri %0.5 lik falan. yani %35 ü türk %65 si karışık 30 ülke ama en çok oran türkiyede. niye böyle? niye en çok türklere öneriyor bilen varmı aga?

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sen ikametgahı ne kadar öyle ayarlasan da türkiyeden açtığını anlıyor hesabı tiktokda da öyle amerikan sim takarsan amerika tiktoğuna bağlanıyorsun nasıl çözülür bilmiyorum ama böyle bir konu daha görmüştüm ordan hatırlıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
sanırsam ınternet ıpne gore ayarlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka konum aç telefonun belki düzelir.

aop

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
reis ıp adresin ile ilgili diye biliyorum

Üye
2 HİZMET YILI
Bluestacks kurup ülke vs. ayalarından tamamen yabancı ülkeden açmış olarak gösterebilirsin ama benim arkadaşın yabancı hattı var paypal vs. işleri için, hat takılı olduğunda tiktokta vs. girdiğinde hat bilgilerine göre videolar çıkarıyordu.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Lokasyon olarak türkiye de gözüktüğünüz için genel olarak türklere öneriyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
trde açtığını için türklere öneriyor

lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Amerikadan açman lazım o sim kartla ip ile vb.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanki istediğin ayarları yap ama youtube yetkilileri anlıyor senin hangi bölgede açtığını

Üye
2 HİZMET YILI
kanka turkıye ıdsı kullanıyorsundur ondan dolayı turkler cogunluktur

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Konumun ip'in belli sürekli ona çare yok en kötü şey dene vpn üzerinden bir mail aç o şekilde kayıt ol vs belki iş görür.Kısacası herşeyini vpn üzerinden yapmalısın.

Üye
2 HİZMET YILI
bıde turkıyede kucuk cocuklar da cok ıngılızce vıdeolar ızlıyo sadece anımasyonu ıcın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Knka herşey ingilizce olması lazım kanal kurucusunun adı bile bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
algoritma bunu arkada ayarlıyor sonuçta vpn kullanmıyrsan senin nereden internete bağlandığın belli ki vpn ile bağlanırsan bir süre sonra sıkıntı çıkma ihtimali var banlanabilirsin. en uygunu kanalını yavaş yavas büyütmek sonrasında zaten oranı oturacaktır ayrıca amerika da olsan bile bu tarz çocukların izlediği videoları turkler türkçe olsun diye açmıyor ne çıkarsa amerika da açsan bile illaki bayabir kitlen türk olacaktır.

biz birkaç arkadaş animelerle alakalı bir kanal açmıştık amerikayı bile seçmedik türkiye seçiliydi para çekerken sıkıntıolmasın diye izleyici kitlesi %8 gelandır türk olan sanırsam seninki türklerin genel olarak minecraft videosu izlemesi ile alakalı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...