Türk YouTube kanalını globale dönüştürünce etkileşim düşer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ağa türkler hemen abone oluyor, yabancılar öyle değil. Mesela yabancıda 8 ayda 1.7 bin abone alıyorum ama Türklerde 2 günde 2 bin abone alıyorum o yüzden Türkiye ile başlayıp, kanalı büyütüp sonra globale çevirmeyi düşünüyorum. Şu an kanalı %90 Türkler izliyor ve kanalın dilini ve alt yazısını Türkçe yaptım. Kanalda konuşma yok. Sadece arkaya müzik koyuyorum ve oyun kanalıdır. Kanal 100 bin abone olduğunda, kanal dilini İngilizce yapsam ama alt yazı olarak Türkçe de koysam, Türklere önermeyi bırakmaz, değil mi yani etkileşim düşmez, değil mi? Kanal dilini İngilizce yapıp en çok nüfuslu 10 dilde yayınlasam, etkileşim artar ve en çok yabancılar izler ve etkileşimde düşmez, değil mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dedıgın mantıklı kardesım bırakmazlar sanmıyorum

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Globala dönüştürmeden önce takipçileriniz 100% Türktür. Globala dönüştürdüğünüzde Türkler izleyiciler ingilizce hakım olmadığı için yeni kanal gibi daha az ilgi görebilir. Her zaman ingilizce dili videoalar paylaşarak İlerde zamanlar yabancı izlemelerin sayısı artırılabilir.
İngilizce dili videosu Türkçe altyazılı koysa izleme artırma etkisi olabilir.

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Etkileşim olur, zaten oyun kanalı olduğunu ve konuşmadığını belirtmişsin oyuzden herhangi bir sıkıntı yaşamazsın bence.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Global e çıkmak lvl atlamak gibidir kardesim Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın bol bol kazançlar dilerim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
golbale cıkman senin icin baya ise yarar

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
etkileşimden çok yabancı izleme önemli değil mi globale çevirsen bile türkler izlese yine aynı fiyat

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yabancı ülkeden izlenince daha iyi para alıyorsun diye duymuştum hala varmı bilmiyorum

Üye
2 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
popüler içerikleri üretiyorsan düşünmene gerek yo kanka geç gitsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Evet, Türk YouTube kanalını global bir kanala dönüştürmek genellikle etkileşimi düşürebilir. Çünkü farklı bir dil ve kültür üzerine odaklanan içerik, genellikle uluslararası bir izleyici kitlesine hitap etmeyebilir. İzleyiciler, içeriklerin çevirisi veya yerelleştirilmesi gibi faktörlerden dolayı videoya daha az ilgi gösterebilir. Bununla birlikte, bazı kanallar global kitleleri de çekebilir, ancak bu durum genellikle Türkçe içeriklere göre daha sınırlı olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Evet, Türk YouTube kanalını global bir kanala dönüştürmek genellikle etkileşimi düşürebilir. Çünkü farklı bir dil ve kültür üzerine odaklanan içerik, genellikle uluslararası bir izleyici kitlesine hitap etmeyebilir. İzleyiciler, içeriklerin çevirisi veya yerelleştirilmesi gibi faktörlerden dolayı videoya daha az ilgi gösterebilir. Bununla birlikte, bazı kanallar global kitleleri de çekebilir, ancak bu durum genellikle Türkçe içeriklere göre daha sınırlı olabilir.
videolarda konuşma yok müzik var oyun videoları çekiyorum alt yazı olarak hem ingilizce hem türkçe koysam. hem etkileşim düşmez hemde global izlenirim dimi?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
globale düşersen baya iyi olur senin için süper kazanırsın düşmez yani takipçin

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
etkileşim olarak globaldende gelenler olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çok ingilizce bilen yok türk sıkıntı olabilir belki

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
global e çıkman için videonun gerçekten tutması lazım tr de trend 1 den daha fazla etkileşim alması lazım zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...