bişeyler yapmayı denedim ama çok kötü oldu ondan dolayı hiç girişmedim bidaha :dGerekli programları crackliyerek indir sonra öğretici videolardan kendin hazırla derim hem yavaş yavaş öğrenmiş olursun hemde kendi ruh halini yansıtan kendi zevkine uygun birşeyler ortaya çıkarmış olursuntabi bunun karşılığında uzun zamanını feda etmek zorunda kalacağın bir gerçek
I followed the same way but due to my inactivaty on youtube my channel is stuck at 500 subscribersYou can ***** the necessary programs, download them and then prepare them from the tutorial videos, you will learn slowly and you will find something that suits your own taste that reflects your own mood, ofcourse you will have to sacrifice your long time in return.
youtube videolar var öğrenirsin 30 dk merak et çözersineyw gençler güzel diyonuz iyi diyonuz da ben hiç anlamıyorum derslerden öğrenebilirmiyim
bi bakıyım ama pek anlicamı sanmam diyorum ya hiç alakam yok sadece video çekerim okadar edit falanda anlamıyorum normaldeyoutube videolar var öğrenirsin 30 dk merak et çözersin
Aynen öyle programlarla uğraşmak istemezsen belirli siteler var bunlar için memoryhackers forumunda da paylaşılmıştı sanırımbunun için siteler var. Oralardan kendin yapabilirsin.