Ultra Üye
Eskiden beri youtube da içerik üretmeye çalışıyordum zamanında izlenmelerim çok yüksek yerlere gelmişti mh'den aldığım hileleri (ücretsiz bulduğum hileleri) video halinde paylaşarak cüzi bir miktar link kısaltmadan para kazandım ayrıca kanalım 1 yılda 700k izlenmelere yaklaşmıştı o zamanlar pc sadece csgo unturned ve pubg mobile kaldırıyordu(o kanal hile telifinden kapandı). Şuan hayalimdeki bilgisayardayım csde min 400 fps (sabit ayarlar) veriyor bir çok oyunu yüksek kalitede 120fps olarak veriyor(kayıt esnasında fps düşüşü falan olmuyor). sizce şuan izlenme ve para kazanma için en ideal yöntem nedir. Biraz araştırma yaptım çoçuk gelişimi videoları çok izleniyor(kırmızı balık gölde gibi şarkılar, animasyonlar vb.) nedeni çoçukların elinde telefonu olup sabah akşam aynı videoyu izlemesi. fakat pek tarzım değil daha çok oyun editi/ hile videoları çekmek istiyorum bunları birleştirip iyi izlenmeler elde edeceğim bir yöntem var mı ya da sizce hangisini yapmalıyım?
(cs'de legit hile ile global'a çıkma gibi bir seri)
(valorant hile kesitleri)
(pubg/apex/bf1/bf4 gibi oyunlarda hile ile editli video yapma)
Düşüncelerimden bir kaçı sizde bana yardımcı olabilirsiniz fikrinizin üst kısımda yer almasının pek bir önemi yok youtube da gördüğünüz içerikleride yazabilirsiniz.
(cs'de legit hile ile global'a çıkma gibi bir seri)
(valorant hile kesitleri)
(pubg/apex/bf1/bf4 gibi oyunlarda hile ile editli video yapma)
Düşüncelerimden bir kaçı sizde bana yardımcı olabilirsiniz fikrinizin üst kısımda yer almasının pek bir önemi yok youtube da gördüğünüz içerikleride yazabilirsiniz.