Ultra Üye
tavsiyem shorts normal videodan daha basit ve daha hızlı kasarsın
edit konusunda başarılıysan ve kapak fotoğrafların etkılıyse ızlenmeye baslarsın edıt konusundada yardımcı olabılırımÖncelikle küçük bir YouTube kanalım var. Etiketler ve thumbnailleri düzgün ayarlıyorum. Sıfır kanal ve reklam vermiyorum. Aslında yeni bir hesaba göre iyi izleniyor ama daha iyisini yapmak istiyorum. Önerilerinize açığım.
reis bunlar emek isteyen sabır işteyen şeyler bunları yaptıgın sürece karşılıgını alırsınÖncelikle küçük bir YouTube kanalım var. Etiketler ve thumbnailleri düzgün ayarlıyorum. Sıfır kanal ve reklam vermiyorum. Aslında yeni bir hesaba göre iyi izleniyor ama daha iyisini yapmak istiyorum. Önerileriniz
haklısın hocam uğraşıp üstüne düşmek gerekiyor ama fikir kıtlığı var bendereis bunlar emek isteyen sabır işteyen şeyler bunları yaptıgın sürece karşılıgını alırsın
knk milletin ilgisini çekcek bi video türü bulmalısınÖncelikle küçük bir YouTube kanalım var. Etiketler ve thumbnailleri düzgün ayarlıyorum. Sıfır kanal ve reklam vermiyorum. Aslında yeni bir hesaba göre iyi izleniyor ama daha iyisini yapmak istiyorum. Önerilerinize açığım.
izlenme için chrome u açıyorsun gizli sekmeyı acıyorsun videonunlinkini 20 25 sekme falana çaıyorsun izliyorsun yada gine gizli sekmeyi aç tum videoloarını liste yap listeyi izle tum vıdeoların ızlenme kasar bi like atarsınÖncelikle küçük bir YouTube kanalım var. Etiketler ve thumbnailleri düzgün ayarlıyorum. Sıfır kanal ve reklam vermiyorum. Aslında yeni bir hesaba göre iyi izleniyor ama daha iyisini yapmak istiyorum. Önerilerinize açığım.