kardeşim benim 2k aboneli kanalıma bile 1000 1500 tl teklif ediyolar. Bu kanala en az 5k fiyat çekmeleri lazım. 250 tl ye gitsinler sakız alsınlar
kardeşim şuana kadar 5 tane teklif aldım ve 1900 tl teklif eden bile vardı, en düşük 1100 teklif ettiler. O gmailim benim her şeyim, bu yüzden kanalı satmıyorumabarttın biraz 2 k kanalına 1000 2000 verip satmadıysan aptallıgı sen yapmış olursun belki 100 bile etmez, 600 700 civarları uygundur bu kanal için
para kazanması açık değil. para kazanmak için bütün filmleri silip kendi çektiği videoları yükleyip 4 bin saat'a ulaştığında aktif edip postayı yani (adsense şifresi)ni beklemesi lazım 3 ay gibi bir süre oda bazen erken gelebiliyo . kısacası para kazanması açık değil kanalın ona göre ne kadar ederPara kazanması açık kanallara 2k-5k arası fiyat teklif eden insanlar tanıyorum. 250 TL çerez parası gibi bir şey o kanalı satın almak isteyen kişinin gözünde haberin olsun. Kısaca kâr etmek istiyor ucuza alıp pahalıya satacak.
Bu arada konudan tamamen alakasız bir soru sormak istiyorum: Abi nasıl izleyebiliyorsunuz şu korku filmlerini ben sadece o girişteki müziği duysam odadan çıkmaya korkmaya başlıyorum
teliften yedik malesef botla alakası yok kanalın +18 uyarı gelmiş fakat filmde böyle sahneler yoktu..Demeki Botla hileyle 50bin izlenıyordu. Oda kapanmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?