Onaylı Üye
En kolay yöntem karşı taraf ile uzlaşma yoluna giderek telif ihttarını geri kaldırılmasını talep etmek olur hocam.
aga çaldığım kanalın 1.14mn abonesi var ve 650 milyon toplam izlenmesi var ve ingilizce bir kanal. sence ihtiharı geri çekermi? ben dün gmailine posta yolladım ama daha cevap gelmedi. ne kadar sürede cevap gelir sence?karşı tarafla telifle alakalı konuşman gerekiyor diğer türlü sorun yaşarsın yeni kanal aç bence.
sadece 3 seçenek var 1. 90 gün bekleyip telif hakkı okulunu tamamlamak. 2. şikayetçinin geri çekilmesini istemek 3.karşı bildirim göndermek(dava gibi birşey galiba ad soyad kişisel bilgiler istiyo ve haksız çıkarsak tüm kanallar kalıcı ban yiyorİtiraz oluşturman lazım
nerden biliyon. 90 gün içinde hak sıfırlanıyormuş diyo. 90 gün içinde 3 kez telif yersen kalıcı kapanıyomuş. ve 4 bin abonem var kanal o kadar küçük değilO her türlü işlenir dostum yaa eğer çok büyük bi kanal değilse sal gitsin
ben telif hakkı ihtarı yedim videoyu direk youtube kaldırmış. videoyu silsemde bişe olmuyo. kanalda 4 bin abone. ben o kadar aboneyi 1 yılda kasmıştım çok emeğim vardı.Dostum yemen normal bende telif yedim video kaldırdım
yeni kanal açtım 2 gün önce. ama 0 dan 4 bin abone kasmakta zor. 1 yıl emeğim vardı yakardeşim hiç emek sarf etme yeni kanal aç
aga ihtar bu. video silmekle olmuyorki karşı taraf şikayetini çekmediği sürece ihtar kalıyo. 3. ihtardada kalıcı ban yiyon. ama 90 gün sonra sıfırlanıyo yani 90 gün içinde tekrar çalmaman gerek. ama bu kanalı etkilermi kanalım dahamı az izlenir? dahamı az öne çıkartır kanalımı. 4 bin abone kasmıştım o kadarTelif atan kişi ile uzlaşmaya girebilirsin, haricinde video'dan vazgeçmeni öneririm.
kanka neden?O her türlü işlenir dostum yaa eğer çok büyük bi kanal değilse sal gitsin