Youtube Sektörüne Giriş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yakın da Youtube sektörunüne girmeyi düşünüyorum bu işe başlamadan önce internet sağlayıcımı değiştireceğim Türknete geçmeyi düşünüyorum internet sağlayıcılarıyla ilgili bildiğiniz başka seçenekler varsa yorumlarda belirtebilirseniz iyi olur

Ayrıca 2. önemlisi bilgisayar şuan ki sistemim canlı yayın yaparken oyun oynamaya pek müsait değil i5 2500K 8GB Ram ve 2GB Evga 750Ti ekran kartım bulunmakta canlı yayın yapmadan video+oyun oynarken sıkıntı yaşamam çünkü daha sonra zaten o videoyu düzenleyeceğim ama canlı yayın yaparken ekran kartım ve ram yetersiz kalcak onun için sizden sistem tavsiyeleri de önermenizi istiyorum ben incehesap.com üzerinden ryzen 5 2600 ve ya 1600lü sistemlere bakıyorum genel de yayıncıların kullandığı işlemciler ryzen yanılmıyorsam

Bir diğer konu ise çekilen videoları düzenlemeyle ilgili açıkcası çok fazla bu konuda bilgim yok bana basit ve öğrenilmesi kolay programlar lazım bu konuda da önerilerinizi bekliyorum :)

Kanalımın linkini aşağıya bırakıyorum daha öncesine ait düzenlediğim bir adet video var LoL ile ilgili
Önerilerinizi tavsiyelerinizi ve Youtube`de içerik üretme önerilerinize bekliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hayırlı olsun kardeşim ilk öncelikle. Oldum olası sevmediğim youtube platformunda ilk abonen ben olmak isterim :D içerik önerisi olarak şuan günümüzün en revaşta olan konusu corona virüsü bence dışarıda veya hastanelerde çekim yapabilirsin tabiki maskeli ve önlemli

Süper Üye
8 HİZMET YILI
hayırlı uğurlu yolun da bahtında acık olsun destekcin çıkarıs

ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Video olarak oyun videoları çekmemeni öneririm artık youtube oyun videolarını arka plana atıyor o yüzden daha çok gerçek hayatla videolar yapmanı öneririm.Umarım başarılı olursun.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Selam,

Canlı yayın haricinde düzenlediğin videoların renderı düşük olabiliyor bilgisayarın ne kadar hızlıysa o kadar hızlı çıkartırsın videoyu diğer türlü bir süre beklemen gerekir.
Adobe kullanmanı tavsiye ederim biraz detaylı ve zor karmaşık görünebilir ama öğrendiğinde çok detaylı güzel şeyler yapabilirsin.
Ayrıca zaten youtub da güzel eğitici videolarıda var burada işlemci baz almışsın ama önemli olan kullandığın kameran ve mikrofonun dediğin gibi işlemcide ryzen.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hayırlı olsun ama bu sektörde tutulmak biraz zor haberin olsun içerikleri güzel çıkartman lazım

♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Selam,

Canlı yayın haricinde düzenlediğin videoların renderı düşük olabiliyor bilgisayarın ne kadar hızlıysa o kadar hızlı çıkartırsın videoyu diğer türlü bir süre beklemen gerekir.
Adobe kullanmanı tavsiye ederim biraz detaylı ve zor karmaşık görünebilir ama öğrendiğinde çok detaylı güzel şeyler yapabilirsin.
Ayrıca zaten youtub da güzel eğitici videolarıda var burada işlemci baz almışsın ama önemli olan kullandığın kameran ve mikrofonun dediğin gibi işlemcide ryzen.
Teşekkür ederim tavsiyeni değerlendireceğim :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İşini iyi yapacaksın ve istikrarlı olacaksın. Kaliteli içerik üretim hemen istediğin tüm kesimlere hitap edeceksin . bu kadar :)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hayırlı olsun, Turknet kullanıcısı olarak gayet memnunum herhangi bir ciddi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar, ayrıca taahhütsüz ve bağlantı yapıldıktan sonra 1 ay süreyle koşulsuz, şartsız abonelikten çıkabiliyorsunuz.
Video düzenlemeyle alakalı, kullanımı çok kolay bir program arıyorsanız Camtasia'yı öneririm.Onun dışında içeriğiniz özgün olsun, doğal olun kendinizi izleyicilere sevdirmeye çalışın ve bu işi düzenli yaptığınız sürece başarılı olacağınıza inanıyorum. İyi şanslar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...