Bazı klipleri ekipten alıyorum bazılarda benim fakat bu videonun izlenmeyeceği anlamına gelmez.oynanışlar sana ait değil gibi sadece edit üstüne birşey yapıyosun gibi geldi bana oda güzel gitmiş belki ile 144hz reyna hoşuma giti like attım![]()
Kanka devam edicemde 22-25 izlenme sayılarını görünce moralim bozukuyor yapasım gelmiyor.Videoların çok güzel, böyle devam et dostum.
Bu normal, direkt başladığın gibi yüksek rakamlarda izlenemezsin. İllaki videoların izlenir, her video olmasa da çoğu izlenir zamanla. Yani, boşuna moralini bozma, devam et video atmaya.Kanka devam edicemde 22-25 izlenme sayılarını görünce moralim bozukuyor yapasım gelmiyor.
youtuber olmak istiyorsan sabırlı olmalısın bu bir piyango değil kardeşim zor yoldan git tutarlılık anahtardırKanka devam edicemde 22-25 izlenme sayılarını görünce moralim bozukuyor yapasım gelmiyor.
Bu normal, direkt başladığın gibi yüksek rakamlarda izlenemezsin. İllaki videoların izlenir, her video olmasa da çoğu izlenir zamanla. Yani, boşuna moralini bozma, devam et video atmaya.
kendı vıdeo ıcerıklerını uret ve ızlenmelerınde gayet ıyı
Sağlam video yapıp tutturman lazım ve bunun içinde emek lazım