YouTube'da abone sayısı arttıkça izlenme sayısı da kesin olarak artıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bazı kanalların çok abonesi olmasına rağmen az izleniyorken bazı kanalların abonesi düşük olmasına rağmen fazla izleniyor. Bir tane kanal var: Abonesi 395 bin ama izlenmeleri bin ile beş bin arası. Bazıları 100 bin var da geneli 500-1000 izlenme falan. Başka kanalda 50 bin abonesi falan var, 30-100 bin arası izleniyor. Benim kanalımın şu an 3500 abonesi var ve bir videom 1100 kez gösterilmiş ama sadece 51 izlenmesi var. Gösterim tıklama oranı %4.1 diyor. Peki abonelerim yükseldiğinde, mesela benim 1 milyon abonem olursa, videolarım kesin iyi izlenmeye başlar mı sizce?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
algoritma ve paylaştıgın içeriğe baglı dostum

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
algoritma önemli knk youtube abonen fazla olması çok bir olay değil bazen benim bile karşıma saçma sapan videolar çıkıyor algoritma neyi gösterirse

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
içeriğin ilgi çekmesi lazım yoksa abone olan insan ilgi çekici değil diyerek izlemeyebilir

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
algoritma önemli knk youtube abonen fazla olması çok bir olay değil bazen benim bile karşıma saçma sapan videolar çıkıyor algoritma neyi gösterirse

Ama 1 milyon abone var hiçbirimi izlemicek? elbet izleyenler olur bence ya . ama kanalım 1milyon oldugunda 1milyon altında olan kanallara göre daha çok önerilir her zaman dimi? 1 milyon tane abone var 10 bin tanesi bile izlese diğer 15 binide abone olmayanlardan gelse kanalda ingilizce olsa geçimimi sağlarım diye düşünüyorum

içeriğin ilgi çekmesi lazım yoksa abone olan insan ilgi çekici değil diyerek izlemeyebilir

ama 1 milyon tane abone var o kadar insandan izleyenler elbet çıkar bence. azda olsa. mesela 25bin-50 bin izlenme filan rahat alırmıyım

mesela bir oyun kanalı olarak ne tarz şeylerle ilgi çekebilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bi garantisi yok kanka tamamen algoritma meselesi instada falan da aynı muhabbet var kesfette denk geldigin 1-2 like almıs ama kesfetine dusen buyulu videolar misali XD

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İçeriğinizle ilgilenecek insanlar daha fazla olacağı için görüntülemeler artacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
doğru orantılı yüksek ihtimal ikisi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ama 1 milyon tane abone var o kadar insandan izleyenler elbet çıkar bence. azda olsa. mesela 25bin-50 bin izlenme filan rahat alırmıyım
mesela bir oyun kanalı olarak ne tarz şeylerle ilgi çekebilirim?

bence izlenen 3 tür içerik var oyun videolarında bir rehber yapanalr örnek lolü öğreten tipler 2. oyunda rankı yüksek olup video çekenler 3. çocuklara yönelik içerik yapanlar tek bunların izlendiğini gördüm

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bot basmıyosan duzenlı olarak artar dıye tahmn edıyorum

Süper Üye
3 HİZMET YILI
Abone artınca izleyen sayısının sabit kalma ihtimali çok az, yükseliş olacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Alakası bile yok abone sayısı 100k olup izlenme yerlerde olan kanallar var. İzlenmek için abonenin aktif bir kitlesi olması gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aboneyle çok alakası yok koyduğun etiketler ve yüklediğin zaman önemli tabi 0 abonelik bir kanal milyonlar izlenmesi imkansız fakat 7 ve 8 arası youtube video yüklersen ve reklam alırsan yt'dan en az 1.000 izlenir verdiğim rakam videonun alakaka seviyesine göre değişir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
olay abonen sayısının ne kadar cok oldugu degil gösterimlerin ne kadar cok oldugu gösterimlerin coksa cok izlenirsin düsükse düsük izlenirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evet algoritma üste çıkarır ve en önemlisi seo yapman olacaktır.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Artmayabilir yüksek aboneli kanallar bazen fazla izlenmiyor fark ettiysen en önemlisi eğer bir reels kanalıysan normal videoların değil reels videoların öne çıkar ve izlenir

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hayır öyle bir şey yok örnek burak oyunda shadowban diye bir şey var

Üye
2 HİZMET YILI
algoritmaya bağlı mesela video attığın gün yayın açarsan video izlenmiyor diye biliyorum

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
trend içeriklerden yürürsen algoritmayı yakalayabilirsen neden olmasın hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...