YouTube'da iki kanal açmak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Aslında 1 kanal ve global kanal açmayı düşünüyordum ama yabancılar abone olmuyor ama Türkler prim yapınca abone oluyor. Acındırıcı ses koyunca mesela. Türkiye'den 1 milyon abone kasıp sonra kanalı global yapmak istiyorum ama belki aboneler Türk olduğu için videolarım global olamayabilir. Ben de ne olur ne olmaz bir kanal daha açmayı düşünüyorum. Oradan da Full İngilizce videolar atacağım. Yani bir kanalda Full Türkçe içerik atıp prim kasacağım. Diğer 2. kanalda da tüm ayarları İngilizce yapıp oyun videosu atacağım ve arkaya güzel ses koyacağım. Bir tane video çekeceğim. Mesela acındırıcı ses koyup Türkiye'deki kanala atacağım, sonra o ses yerine güzel bir müzik koyacağım. Onu da İngilizce kanalda atacağım. Yani kısaca iki kanal işletmek mantıklı mı sizce? Bir kanal Türkçe bir kanal İngilizce.(aga farklı içerik çekmicem aynı içeriğin ingilizce halini koyucam diğer kanala sadece ruhi çenet gibi yani)

Son düzenleme:
Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İkisine birden içerik üretecek vaktin varsa neden olmasın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
2 ayrı içerik uretmen gerekir
Örnek
Birinde yemek yapma videoları
Diğerinde yaşamı kolaylaştırmak kolay pratik bilgiler gibi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam vaktin varsa olabilir ama tek kanalla işi çözebilirsin bence taglarla vs. aynı videoyu ingilizce çekip türkçe altyazı koyabilirsin mesela veya tam tersi

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
mantıklı ikisininde de farklı kitlelere erişip abonelerini toplayabilirsin sonra

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam vaktin varsa olabilir ama tek kanalla işi çözebilirsin bence taglarla vs. aynı videoyu ingilizce çekip türkçe altyazı koyabilirsin mesela veya tam tersi
aga aslında amacım global olmak tek hesap yeter. 10bin abone olunca kanal dilini türkçeden ingilizceye çevirmiştim etkileşim düşmüştü sonra tekrar türkçe yaptım. türkiyede bi 1milyon abone kassam sonra kanal dilini ingilizce yapsam ama türkçe alt yazı koysam türklere de önerir dimi yani etkileşim düşmez ve global olur dimi? yoksa 2.kanalmı açsam sence ne olur ne olmaz diye? gene aynı videoyu o kanalda paylaşıcam sadece arkaya müzik koyucam o kadar. sence 2.kanal açayımmı yoksa kanal dilini ingilizce yapıp hem ingilizce hemde türkçe alt yazılar koysam global olurmuyum. videolarda konuşma yok, oyun kanalı müzik filan koyarım arkaya.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Evet, 2 kanaldan para kazanmanın yanı sıra içeriğinizi çeşitlendirebilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
2 sinde de farklı içerik üreteceksen olur hocam çabuk tüketilen içeriklerden popüler olan içerikleri üretseniz iyi bir etkileşim elde ederseniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Evet, Youtube'de 2 kanal açmak mantıklı olabilir. İki farklı konuda içerik üretmek istediğinizde veya hedef kitlenizi daha iyi belirlemek istediğinizde bu yöntemi tercih edebilirsiniz. İki ayrı kanal, içeriklerinizi daha etkili şekilde sunmanıza, izleyici kitlenizi daha iyi analiz etmenize ve stratejik olarak büyümenize yardımcı olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
vakit çok önemli 2 içerik birden zor ağa bence tek kanal mantıklı sağlam içerik yapıp tek kanala önem vermek daha iyi yerlere gelmeni sağlar

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam 1 kanal için bile içerik üretmek çok zorken, 2 kanal bu devirde imksaız gelişme sağlayamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
herkes içerik üretmenin zor olduğunu söylemiş aslında basit düşünürsen en kolayı o.

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
İki kanal 2 içerik demektir çok uğraştırır

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Evet, Youtube'de 2 kanal açmak mantıklı olabilir. İki farklı konuda içerik üretmek istediğinizde veya hedef kitlenizi daha iyi belirlemek istediğinizde bu yöntemi tercih edebilirsiniz. İki ayrı kanal, içeriklerinizi daha etkili şekilde sunmanıza, izleyici kitlenizi daha iyi analiz etmenize ve stratejik olarak büyümenize yardımcı olabilir.
aga ben direk global olmak istiyom dünyanın her yerinden izleniyim ama en çok amerikalılar izlesin ve dolar kazanıyım. benim 14bin türk abonem var mesela kanalın dilini ve altyazısını ingilizce yapsam ama etkileşim düşmesin diyede alt yazıya hem türkçe hem ingilizce eklesem. kanalımı en çok amerikalılar izler dimi? ve global olur dimi? yoksa türkçe başlayan kanal global olamazmı. yoksa 2.kanal mı açmam gerek?
Post automatically merged:

ruhi çenet gibi yapacaksan mantıklı
evet aynı videoyu hem türkçe hem ingilizce kanaldan paylaşıcam.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
içeriğin coksa neden olmazsn ama ıkısındede aynı ıcerıklerı paylasırsan olmaz tabı ıcerıgın bolsa acarsn

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
farklı içerikler üretme şansın varsa ve vaktin varsa güzel olur ama tek bi kanal aç önce derim sonra 2.ciyi açarsın
,

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
If you have much skills in different platforms then you can open more then 2-3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...