YouTube'dan para kazanmak ve içerik fikri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba dostlar. YouTube üzerinden para kazanan var mı? Forumun kitlesi büyük olduğu için vardır diye düşünüyorum. Benim gibi ilgisini çekenler için bilgi paylaşılırsa çok iyi olur. Bir de artık her şey birbirinin kopyası oldu yeni içerik türü nasıl bulabiliriz fikri olan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Önüne gelen herkes kanal açtığı için binlerce küçük kanal arasından sıyrılmak çok zor olacaktır. Şu anda sermaye olmadan kanal büyütmenin tek yolu trendlerde hep birinci sırada olanlar gibi Minecraft zengin fakir, zombi ezmece oyunu vb gibi küçük çocuklara göre içerik üretmektir. Her ne kadar saçma olsa da milyonlarca izlenen ve bu videolarla ciddi para kazananlar var.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk kazanan arkadaşım var takipçi tiklesi 100000 i aşmıştı videosunun izlenmesine göre cuzzi bir miktar kazandı ancak ne kadar olduğunu bilmiyorum

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sizde haklısınız hem çok kanal var hem de özgün içerik üretmiyorsan trendleri kopyalamak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sürekliliğin olur ve kitleni doğru seçersen mümkün

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Çok aptalca bir content yaparsan YouTube'da her zaman tutulursun merak etme.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Güzel işler başarırsan getirisi de güzel olur tabiki

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam ben admob dan kazanıyorum ama trde çok az kazanılıyor golbale açılmakda fayda var sana bi tavsiye manzara veya şu zenginlerin ateş şeyi varya neydi fakirlikten ocak dicem olmicak ha şömine onların videolarını deneyebilirsin yada dinlendirici müzik vs gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
öncelikle iyi bir sistemin varsa oyun videoları çekebilirsin valorant vuruşları vb

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hocam ben admob dan kazanıyorum ama trde çok az kazanılıyor golbale açılmakda fayda var sana bi tavsiye manzara veya şu zenginlerin ateş şeyi varya neydi fakirlikten ocak dicem olmicak ha şömine onların videolarını deneyebilirsin yada dinlendirici müzik vs gibi
admob internet sitelerine reklam eklemekle alakalıydı galiba değil mi hocam? o şekil mi kazanıyorsunuz?
öncelikle iyi bir sistemin varsa oyun videoları çekebilirsin valorant vuruşları vb
maalesef yok o yüzden farklı bir şeyler yapmam lazım ama bulamadım daha

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
admob internet sitelerine ****** eklemekle alakalıydı galiba değil mi hocam? o şekil mi kazanıyorsunuz?
maalesef yok o yüzden farklı bir şeyler yapmam lazım ama bulamadım daha
hayır admob adsensin aynısı ama mobil appler için reklamlar veriyor ki zaten mobil app reklamları daha fazla kazanç sağlıyor özellikle rewarded adsler baya fark ediyor

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hayır admob adsensin aynısı ama mobil appler için ********* veriyor ki zaten mobil app ********** daha fazla kazanç sağlıyor özellikle rewarded adsler baya fark ediyor
hm o zaman 1 uygulama ve o uygulamayı kullanacak insanlar lazım :D yine elendik.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bunu öğrenmeye nereden başlamak doğru olur peki araştırmak istiyorum. Bari doğru yerden araştırmaya başlayalım :)
ne yapcağına göre değişir oyunmu yapcan uygulamamı ve ne kadar büyük bişey yapcan örn basit oyun unity de yapılabilir yada basit uygulamalar kod yazmadan yapılabilen siteler var kodular gibi yada gidip flutter öğrenip gelişmiş tasarımı iyi uyg yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...