YouTube'dan para kazanmak ve içerik fikri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ne yapcağına göre değişir oyunmu yapcan uygulamamı ve ne kadar büyük bişey yapcan örn basit oyun unity de yapılabilir yada basit uygulamalar kod yazmadan yapılabilen siteler var kodular gibi yada gidip flutter öğrenip gelişmiş tasarımı iyi uyg yapabilirsin
Yazılım olan her şey zor :) koduları araştırayım teşekkürler

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
eğer oyun kanalıysa rpg yapmalısın ve komik montajlar olmalı eğer genç ve üstü kesime özelse gündeme düşücek video yapmalısın mesela vales kanalı anna deniz ile iyi prim yapmıştı hakkını vererek videolar atmıştı
Veya ikisini de yaparsın az önce bahsi geçen vales kanalında adam para toplamak için minecraft mod videosu çekiyor sonra gündeme gelip geriye güzel bir anı bırakmak için youtube gelirinin (bize göre çok büyük para ona göre çerez parası) belli bir kısmını videoya harcıyor kaliteli yapım çıkarıp gündemden düşmüyor şimdide petek isimli (İzmitin tek güzel tiktokerı) tiktoker ile tiktok çekmiş

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
eğer oyun kanalıysa rpg yapmalısın ve komik montajlar olmalı eğer genç ve üstü kesime özelse gündeme düşücek video yapmalısın mesela vales kanalı anna deniz ile iyi prim yapmıştı hakkını vererek videolar atmıştı
Veya ikisini de yaparsın az önce bahsi geçen vales kanalında adam para toplamak için minecraft mod videosu çekiyor sonra gündeme gelip geriye güzel bir anı bırakmak için youtube gelirinin (bize göre çok büyük para ona göre çerez parası) belli bir kısmını videoya harcıyor kaliteli yapım çıkarıp gündemden düşmüyor şimdide petek isimli (İzmitin tek güzel tiktokerı) tiktoker ile tiktok çekmiş
Hocam evet bunları görüyoruz sosyal medya sağolsun ama benim derdim fikir bulamamaktı.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam evet bunları görüyoruz sosyal medya sağolsun ama benim derdim fikir bulamamaktı.
Evet özgün 1 içerik buldun biraz izlendikten sonra diğerleri gibi benzer içerikler çekip izlenebilirsin ama fikir bulma işi bende de yok bi düşüneyim belki bi şeyler bulurum
Post automatically merged:

3 dk düşünmenin ardından aklıma şey geldi labirent mesela görevleri tamamlıyıp kurtulmaya çalışmak şu aralar yani hep öyle kaçıştır monopolydir oyunları gerçek hayata dönüştürüyorlar aslında saniye diye youtuber var onun videolarını izleyip ilham alabilirsin türkiyenin en iyi içerik üreticilerinden hakkını vererek yapıyor

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çocuklara yonelik videolar cek ne kadar sacma oldugu onemlı degıl nasıl olsa kucuklerın ılgısını cekıyor

geçen yegenım acmıstı şu vıdeonun ızlenme sayısına bakarmısın şok oldum ya resmen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
öyle içerikler yapki youtube kitlesini yaş ortalamasının geneli 10-16 yaş arası onlara hitap eden şeyler diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba dostlar. YouTube üzerinden para kazanan var mı? Forumun kitlesi büyük olduğu için vardır diye düşünüyorum. Benim gibi ilgisini çekenler için bilgi paylaşılırsa çok iyi olur. Bir de artık her şey birbirinin kopyası oldu yeni içerik türü nasıl bulabiliriz fikri olan var mı?
Ben kazanıyorum şarkıları aynı beatte toplayıp vocalleri bi şarkıda topluyorum

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba dostlar. YouTube üzerinden para kazanan var mı? Forumun kitlesi büyük olduğu için vardır diye düşünüyorum. Benim gibi ilgisini çekenler için bilgi paylaşılırsa çok iyi olur. Bir de artık her şey birbirinin kopyası oldu yeni içerik türü nasıl bulabiliriz fikri olan var mı?
Klasik düşüncelerden gitme, youtube algoritmasını öğren.
Başlamanda en büyük etken bunlar olur.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka genelde bu dönemde insanların dikkati çeken şeyler farklı kültürler yani ve onların yaşam standartları bence eğer bir bütce ayırdıysan ülkelere gidip oranın yaşam standarlarını insanlara göster nasıl bir hayat süreci olduğunu neyle geçindiğini benim ilgimi çeker bu bence fazla genel düşünme eğer birşeye yeteneğin varsa o kitleye hitap edebilirsin ama bunun içinde reklamın olması lazım

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Yeni çıkan oyunların videolarını çekmeni tavsiye ederim. Benim arkadaşım o şekilde kanalını büyütmüştü. Ama oyun çıkar çıkmaz ilk video çekenlerden olman lazım.

Vlog da iyi izleniyor bak, Özellikle günlük hayatında absürd şeler yapıyorsan.

Son düzenleme:
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
çocuklara yonelik videolar cek ne kadar sacma oldugu onemlı degıl nasıl olsa kucuklerın ılgısını cekıyor

geçen yegenım acmıstı şu vıdeonun ızlenme sayısına bakarmısın şok oldum ya resmen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Aslında bebekler için çekilmiş videolar da çok tutuyor bitane çizgilim vardı ya dora diye onun konsepti gibi çekilen videolar çok izleniyo

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Özgün olacaksın. Ama özellikle yemek videoları çok izleniyor. Sonuçta insanların istediği ve tükettiği temel içerik

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim müzik kanalım var orta halli getiriyor bişeyler ayda .

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kendine güveniyorsan reaksiyon videoları yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk kendin gibi oyun oyna zamanla gerisi geliyor oyun oynamayı seviyorsan videolara kaydet sadece rustta short atarak bile kanal kasan arkadaşlarım var

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
samimi kendine özgü olman gerekiyor birde kalite katman gerekiyor boş konuşarak kimse bir şey elde edemez bir kitle seçip o kitleyi kazanmaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka az bucuk editleme bilgisine ve ortalama bir bilgisayara sahipsen twitch yayıncılarının yayınlarından kesti alarak editleyebilirsin oyun harici bazı kesitleri bölümleri kullanmana izin verebiliyorlar ve sınırsız içerik yani hergün başka bişey oluyor ve bunlar bazen viral olabiliyor mantıklı yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...