Lefter
Süper Üye
Maalesef ki öyle, başlarsan umarım istediğin yerlere ulaşırsın.Sizde haklısınız hem çok kanal var hem de özgün içerik üretmiyorsan trendleri kopyalamak lazım
Teşekkürler, başlamak istiyorum ama nereden nasıl başlayacağıma karar veremiyorum.Maalesef ki öyle, başlarsan umarım istediğin yerlere ulaşırsın.
İyi forumlar.
keşke o kadar umursamaz olabilseydim hocamÇok aptalca bir content yaparsan YouTube'da her zaman tutulursun merak etme.
Hocam herkes o konu da hem fikir zaten önemli olan o başarılacak güzel işleri bulmakGüzel işler başarırsan getirisi de güzel olur tabiki
admob internet sitelerine reklam eklemekle alakalıydı galiba değil mi hocam? o şekil mi kazanıyorsunuz?hocam ben admob dan kazanıyorum ama trde çok az kazanılıyor golbale açılmakda fayda var sana bi tavsiye manzara veya şu zenginlerin ateş şeyi varya neydi fakirlikten ocak dicem olmicak ha şömine onların videolarını deneyebilirsin yada dinlendirici müzik vs gibi
maalesef yok o yüzden farklı bir şeyler yapmam lazım ama bulamadım dahaöncelikle iyi bir sistemin varsa oyun videoları çekebilirsin valorant vuruşları vb
hayır admob adsensin aynısı ama mobil appler için reklamlar veriyor ki zaten mobil app reklamları daha fazla kazanç sağlıyor özellikle rewarded adsler baya fark ediyoradmob internet sitelerine ****** eklemekle alakalıydı galiba değil mi hocam? o şekil mi kazanıyorsunuz?
maalesef yok o yüzden farklı bir şeyler yapmam lazım ama bulamadım daha
hm o zaman 1 uygulama ve o uygulamayı kullanacak insanlar lazımhayır admob adsensin aynısı ama mobil appler için ********* veriyor ki zaten mobil app ********** daha fazla kazanç sağlıyor özellikle rewarded adsler baya fark ediyor
hocam çok büyük bir pasta az öğrensen bu pastadan dilimini alırsın bence youtubeden daha kolayhm o zaman 1 uygulama ve o uygulamayı kullanacak insanlar lazımyine elendik.
Bunu öğrenmeye nereden başlamak doğru olur peki araştırmak istiyorum. Bari doğru yerden araştırmaya başlayalımhocam çok büyük bir pasta az öğrensen bu pastadan dilimini alırsın bence youtubeden daha kolay
ne yapcağına göre değişir oyunmu yapcan uygulamamı ve ne kadar büyük bişey yapcan örn basit oyun unity de yapılabilir yada basit uygulamalar kod yazmadan yapılabilen siteler var kodular gibi yada gidip flutter öğrenip gelişmiş tasarımı iyi uyg yapabilirsinBunu öğrenmeye nereden başlamak doğru olur peki araştırmak istiyorum. Bari doğru yerden araştırmaya başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?