YouTube'dan para kazanmak ve içerik fikri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Benim müzik kanalım var orta halli getiriyor bişeyler ayda .
Kendin mi müzik yapıyorsun yoksa şarkılara remix falan yapanlar var öyle bir kanal mısın?
kendine güveniyorsan reaksiyon videoları yapabilirsin
Güvenmiyorum maalesef :D
knk kendin gibi oyun oyna zamanla gerisi geliyor oyun oynamayı seviyorsan videolara kaydet sadece rustta short atarak bile kanal kasan arkadaşlarım var
Öyle bir sistemim yok eyvallah
kanka az bucuk editleme bilgisine ve ortalama bir bilgisayara sahipsen twitch yayıncılarının yayınlarından kesti alarak editleyebilirsin oyun harici bazı kesitleri bölümleri kullanmana izin verebiliyorlar ve sınırsız içerik yani hergün başka bişey oluyor ve bunlar bazen viral olabiliyor mantıklı yani
Orta halli bir şeyler biliyorum da çok yapan var onu, ben farklı şeyler katamam ki.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kendin mi müzik yapıyorsun yoksa şarkılara remix falan yapanlar var öyle bir kanal mısın?

Güvenmiyorum maalesef :D

Öyle bir sistemim yok eyvallah

Orta halli bir şeyler biliyorum da çok yapan var onu, ben farklı şeyler katamam ki.
bence yaparsın kanka ben araba editleri falan paylaşıyorum geçen gün reelse 15k izlendi mesela youtubeyede atabilirsin telif yememek için dikkatli olmalısın belli bir süre gelir alamayabilirsin ama bundan sıkılmaman lazım ve sürekli bilgisayarda oturmak sana birşeyler kaybettiriyorsa bence hiç girme okulun yada evlilik gibi bir düşüncen varsa

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence yaparsın kanka ben araba editleri falan paylaşıyorum geçen gün reelse 15k izlendi mesela youtubeyede atabilirsin telif yememek için dikkatli olmalısın belli bir süre gelir alamayabilirsin ama bundan sıkılmaman lazım ve sürekli bilgisayarda oturmak sana birşeyler kaybettiriyorsa bence hiç girme okulun yada evlilik gibi bir düşüncen varsa
İkisi de yok :) Boştayım çalışmıyorum da. 7/24 evde geçiyor zaman.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İkisi de yok :) Boştayım çalışmıyorum da. 7/24 evde geçiyor zaman.
tamam kanka yapabilirsin yani bunlarla alakalı ders veren kanallar var youtubede biraz araştır kendine uygun olan birşey üzerinde ilerle yada başka konuda yeteneklerin vardır onları kullanarak da ilerleyebilirsin

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hevesim vardı remix işine araştırdım ama beceremedim fl studio falan öğrenmeye çalıştım olmadı :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hevesim vardı remix işine araştırdım ama beceremedim fl studio falan öğrenmeye çalıştım olmadı :D
aslında çok kolay sadece ritim uydurabilmen ve kodunu buna göre oluşturman önemli buda zamanla oluyor . geliştirirsin kendini bu konuda inanıyorum sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...