- Konuyu başlatan
-
Lefter
Süper Üye
Yazılım olan her şey zorne yapcağına göre değişir oyunmu yapcan uygulamamı ve ne kadar büyük bişey yapcan örn basit oyun unity de yapılabilir yada basit uygulamalar kod yazmadan yapılabilen siteler var kodular gibi yada gidip flutter öğrenip gelişmiş tasarımı iyi uyg yapabilirsin
ozaman işin zor yazın çalış para biriktir benceadmob internet sitelerine ****** eklemekle alakalıydı galiba değil mi hocam? o şekil mi kazanıyorsunuz?
maalesef yok o yüzden farklı bir şeyler yapmam lazım ama bulamadım daha
Hocam evet bunları görüyoruz sosyal medya sağolsun ama benim derdim fikir bulamamaktı.eğer oyun kanalıysa rpg yapmalısın ve komik montajlar olmalı eğer genç ve üstü kesime özelse gündeme düşücek video yapmalısın mesela vales kanalı anna deniz ile iyi prim yapmıştı hakkını vererek videolar atmıştı
Veya ikisini de yaparsın az önce bahsi geçen vales kanalında adam para toplamak için minecraft mod videosu çekiyor sonra gündeme gelip geriye güzel bir anı bırakmak için youtube gelirinin (bize göre çok büyük para ona göre çerez parası) belli bir kısmını videoya harcıyor kaliteli yapım çıkarıp gündemden düşmüyor şimdide petek isimli (İzmitin tek güzel tiktokerı) tiktoker ile tiktok çekmiş
Evet özgün 1 içerik buldun biraz izlendikten sonra diğerleri gibi benzer içerikler çekip izlenebilirsin ama fikir bulma işi bende de yok bi düşüneyim belki bi şeyler bulurumHocam evet bunları görüyoruz sosyal medya sağolsun ama benim derdim fikir bulamamaktı.
Ben kazanıyorum şarkıları aynı beatte toplayıp vocalleri bi şarkıda topluyorumMerhaba dostlar. YouTube üzerinden para kazanan var mı? Forumun kitlesi büyük olduğu için vardır diye düşünüyorum. Benim gibi ilgisini çekenler için bilgi paylaşılırsa çok iyi olur. Bir de artık her şey birbirinin kopyası oldu yeni içerik türü nasıl bulabiliriz fikri olan var mı?
kanal linkinizi paylaşırsanız bakmak istiyorum hocam anlamadım tam olarak ne yaptığınızıBen kazanıyorum şarkıları aynı beatte toplayıp vocalleri bi şarkıda topluyorum
Klasik düşüncelerden gitme, youtube algoritmasını öğren.Merhaba dostlar. YouTube üzerinden para kazanan var mı? Forumun kitlesi büyük olduğu için vardır diye düşünüyorum. Benim gibi ilgisini çekenler için bilgi paylaşılırsa çok iyi olur. Bir de artık her şey birbirinin kopyası oldu yeni içerik türü nasıl bulabiliriz fikri olan var mı?
Aslında bebekler için çekilmiş videolar da çok tutuyor bitane çizgilim vardı ya dora diye onun konsepti gibi çekilen videolar çok izleniyoçocuklara yonelik videolar cek ne kadar sacma oldugu onemlı degıl nasıl olsa kucuklerın ılgısını cekıyor
Post automatically merged:
geçen yegenım acmıstı şu vıdeonun ızlenme sayısına bakarmısın şok oldum ya resmenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?