Youtuberler hile kulanıyor olabilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bu ben youtberlerin hile kulandığını düşünüyorum hatta açıkça söylüyorum. ya kardeşim adamların nerden geleceğini ,1 canının var olduğnu nerden biliyosun? bence bunlarda hile kulanıyor . özellkle : ersinyekin
bu videonun 7:04 saniye sine bakarmısınız ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
daha önce görmüştüm. ama inanmıyorum . bide bu var arkadaşım bunun videsouna çıkmış hile demiş :D
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
/ 10.dkdayız hile kulanmıyorduk tabi. öldükten sonra bunu izledik aşırı izliyor .
Post automatically merged:

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim ben şöyle düşünüyorum bunlar oynarken hileyi açıyorlar kanala atarkende programlar ile hilenin izlerini gizliyorlar

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hile yok zaten bu oyun pubg mobile daha doğrusu bot mobile bilek filanda istemiyor.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
İlk şuna cevap verelim evet hile video programına görünmez yapılabiliyor. Ama bu pubg mobile kör girse koklayarak oynuyor zaten üstüne üslük adamın 2 kameralı videosu var ordan sa monitörde gizleyemez.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
adamlar sadece oyunu aşırı oynamaktan Kompedanı olmuş hile kullanamazlar .. ekranı paylaşıyorlar çünkü .

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Bence bazı youtuberlar hile ve gizliyorlar bu videodaki gibi yapıyor olabilirler

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bence değil ama adamlarda artık nasıl bi göz varsa çok uzaklardaki adamlarıda gördükleri oluyor

hem sende çok sever oynadığın oyunlarda çok iyisindir çünkü oyunu seviyorsun ve çok oynuyorsun ve öyle zamanla gelişiyorsun bunlarda pubg mobileyi seviyor çok oynuyor ve iyi oynuyor bunların bilekleri bu oyuna göre alışmış

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Pubg mobil hilesi yayın ve kayıtlarda görünmüyor aim gibi aşırı belli edenleri aktif etmek yerine haritanın sağ altında çıkan radar ı açması adamların yerini öğrenmesi içim yeterli

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
obs ile kaydedip sadece tencenti ekran yakalama olarak seçmiş olabilirler. şahsen ben denemeye çalıştım oluyor gibi idi ama uğraşamadım kapattım :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Var kardeşim var . Kozmik karınca da da var . dikkatlice izlersen var.hatta videonun 7:34 den itibaren bakın adamın biri sola gidiyor bu adam nişangahı sağ pencereye getiriyor o anda adam geçiyor kesin var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...