''Yukarıdaki Üyeyi Öldür!'' Oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yamyam
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yukardaki üyeyi tekme tokat dövüp memory hackerden özür diletip kafasını koparırdım

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yukarıdaki üyeyi sigara dumanı ile boğup arabanın altında ezip müzelerde sergilerdim

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Yukarıdaki üyeyi Hitlere yahudi diye tanıtıp öldürmesini isterdim.

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yukarıda ki üyenin beyin hücrelerini kopyalayıp üzerinde yeni nesil oluştururdum
Canım sıkıldıkca oluşturduğum nesilleri teker teker farklı fantazilerle öldürürdüm

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Yukardaki üyeyi önce cebine hap atar polisi arar yakalatıp hapishaneye düşürür sonra icerdeki adamlarima öldürturdum :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yukarıdaki lavuğun tüm ailesinin oturduğu binaya sinir gazı atardım. Sonra onlar bayılınca hepsine domuz bağı yapardım. Daha sonra yukarıdaki lavuğun bulunduğu yere gidip yanlız olmasını beklerdim. Yanlız olduğunda sinsice silahımla arkasından vurup bayıltırdım. Daha sonra baygın ve aciz vücudunu ailesini sakladığım yere götürürdüm. İşte geldik can alıcı noktaya, öldürmek istediğim lavuğa domuz bağı yapardım, ama ağzını banlamazdım konuşabilsin diye. Gözlerini bağlamazdım görebilsin diye. Diğer aile fertlerinin ağızlarını ve gözlerini bağlardım.
Daha sonra en yaşlı üyeden başlayarak hepsine gözleri önünde tecavüz ederdim. Yukarıdaki üye bu sayede çaresizliği dibine kadar yaşardı. Daha sonra hepsini serbest bırakırdım, neden yukarıdaki üyeyi öldürmedin dersen, onu zaten öldürdüm . İşte böyle bir pisliğim, götü yiyen beni öldürsün.

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yukarıdaki lavuğun tüm ailesinin oturduğu binaya sinir gazı atardım. Sonra onlar bayılınca hepsine domuz bağı yapardım. Daha sonra yukarıdaki lavuğun bulunduğu yere gidip yanlız olmasını beklerdim. Yanlız olduğunda sinsice silahımla arkasından vurup bayıltırdım. Daha sonra baygın ve aciz vücudunu ailesini sakladığım yere götürürdüm. İşte geldik can alıcı noktaya, öldürmek istediğim lavuğa domuz bağı yapardım, ama ağzını banlamazdım konuşabilsin diye. Gözlerini bağlamazdım görebilsin diye. Diğer aile fertlerinin ağızlarını ve gözlerini bağlardım.
Daha sonra en yaşlı üyeden başlayarak hepsine gözleri önünde tecavüz ederdim. Yukarıdaki üye bu sayede çaresizliği dibine kadar yaşardı. Daha sonra hepsini serbest bırakırdım, neden yukarıdaki üyeyi öldürmedin dersen, onu zaten öldürdüm . İşte böyle bir pisliğim, götü yiyen beni öldürsün.

O nasıl bir fantazidir anasını satıyım valla hayel bile etmek istemiyorum
Beyler Bağyanlar :)
Adam son noktayı koydu .

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI

Götü yiyen Öldürsün Demiş Götüm Yiyor Naderi öldürdüm :sleeper: Öldürüp Yerine Geçmeyi Düşünüyorum .

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Götü yiyen Öldürsün Demiş Götüm Yiyor Naderi öldürdüm :sleeper: Öldürüp Yerine Geçmeyi Düşünüyorum .

Önce ağzına bir kova dolusu Mutillid böceklerini doldurur sonra Sarı Akrep(ölümcül hayvan) olan bir kuyuya atar üzerine kezzap döker,Çimento kaplar gebertirdim :)

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Önce ağzına bir kova dolusu Mutillid böceklerini doldurur sonra Sarı Akrep(ölümcül hayvan) olan bir kuyuya atar üzerine kezzap döker,Çimento kaplar gebertirdim :)
Şimdi seni zifiri karanlık hiç bir şey göremediğin bi odaya haps eder her 1 saate 1 üstüne kaynar yağ döker saçlarını keser gözlerine tükürüp yavaş yavaş bıçak ile çizikler açıp o çiziklere tuz bastırıp yanına höplerör yerleştirip son ses ile HAHAHAHAHAHA diyen bir ses yerleştiririm ayrıca ayak parmaklarınını keserek ışığı açıp gözlerinin önünde köpeklere yedirtip burnunu çizip hergün 1 saat yumruklayıp en sonda iste döverek öldürürüm

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Şimdi seni zifiri karanlık hiç bir şey göremediğin bi odaya haps eder her 1 saate 1 üstüne kaynar yağ döker saçlarını keser gözlerine tükürüp yavaş yavaş bıçak ile çizikler açıp o çiziklere tuz bastırıp yanına höplerör yerleştirip son ses ile HAHAHAHAHAHA diyen bir ses yerleştiririm ayrıca ayak parmaklarınını keserek ışığı açıp gözlerinin önünde köpeklere yedirtip burnunu çizip hergün 1 saat yumruklayıp en sonda iste döverek öldürürüm

Abi sizin nasıl fantezileriniz var öyle, bu nasıl birşeydir. :D

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
yukarıdaki üyeyi aduket atıp paris kulesinden yere fırlatrak m4a8 ile öldrmek isterim

Üye
8 HİZMET YILI
yukarıdaki üyeyi kapalı bir odaya çekip yüzümde maske ile içeri girip aniden yüzüne ışık tutup gözlerini alıp ardından gözleri düzelince elimdeki usp ye silencer takıp önce bacaklarına sonra cinsel organına sonra omuzuna en sonda kalbine sıkardım (o zamana kadar kan kaybından ölmese bari)

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Yukardaki ahmağın kafasnını keser kafkas dağlarında top aynarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...