Öperek öldürürdüm .Yukarıdaki üyeyi sigara dumanı ile boğup arabanın altında ezip müzelerde sergilerdim
Yukarıdaki lavuğun tüm ailesinin oturduğu binaya sinir gazı atardım. Sonra onlar bayılınca hepsine domuz bağı yapardım. Daha sonra yukarıdaki lavuğun bulunduğu yere gidip yanlız olmasını beklerdim. Yanlız olduğunda sinsice silahımla arkasından vurup bayıltırdım. Daha sonra baygın ve aciz vücudunu ailesini sakladığım yere götürürdüm. İşte geldik can alıcı noktaya, öldürmek istediğim lavuğa domuz bağı yapardım, ama ağzını banlamazdım konuşabilsin diye. Gözlerini bağlamazdım görebilsin diye. Diğer aile fertlerinin ağızlarını ve gözlerini bağlardım.
Daha sonra en yaşlı üyeden başlayarak hepsine gözleri önünde tecavüz ederdim. Yukarıdaki üye bu sayede çaresizliği dibine kadar yaşardı. Daha sonra hepsini serbest bırakırdım, neden yukarıdaki üyeyi öldürmedin dersen, onu zaten öldürdüm . İşte böyle bir pisliğim, götü yiyen beni öldürsün.
Yukarıdaki lavuğun tüm ailesinin oturduğu binaya sinir gazı atardım. Sonra onlar bayılınca hepsine domuz bağı yapardım. Daha sonra yukarıdaki lavuğun bulunduğu yere gidip yanlız olmasını beklerdim. Yanlız olduğunda sinsice silahımla arkasından vurup bayıltırdım. Daha sonra baygın ve aciz vücudunu ailesini sakladığım yere götürürdüm. İşte geldik can alıcı noktaya, öldürmek istediğim lavuğa domuz bağı yapardım, ama ağzını banlamazdım konuşabilsin diye. Gözlerini bağlamazdım görebilsin diye. Diğer aile fertlerinin ağızlarını ve gözlerini bağlardım.
Daha sonra en yaşlı üyeden başlayarak hepsine gözleri önünde tecavüz ederdim. Yukarıdaki üye bu sayede çaresizliği dibine kadar yaşardı. Daha sonra hepsini serbest bırakırdım, neden yukarıdaki üyeyi öldürmedin dersen, onu zaten öldürdüm . İşte böyle bir pisliğim, götü yiyen beni öldürsün.
Götü yiyen Öldürsün Demiş Götüm Yiyor Naderi öldürdüm :sleeper: Öldürüp Yerine Geçmeyi Düşünüyorum .
Şimdi seni zifiri karanlık hiç bir şey göremediğin bi odaya haps eder her 1 saate 1 üstüne kaynar yağ döker saçlarını keser gözlerine tükürüp yavaş yavaş bıçak ile çizikler açıp o çiziklere tuz bastırıp yanına höplerör yerleştirip son ses ile HAHAHAHAHAHA diyen bir ses yerleştiririm ayrıca ayak parmaklarınını keserek ışığı açıp gözlerinin önünde köpeklere yedirtip burnunu çizip hergün 1 saat yumruklayıp en sonda iste döverek öldürürümÖnce ağzına bir kova dolusu Mutillid böceklerini doldurur sonra Sarı Akrep(ölümcül hayvan) olan bir kuyuya atar üzerine kezzap döker,Çimento kaplar gebertirdim![]()
Şimdi seni zifiri karanlık hiç bir şey göremediğin bi odaya haps eder her 1 saate 1 üstüne kaynar yağ döker saçlarını keser gözlerine tükürüp yavaş yavaş bıçak ile çizikler açıp o çiziklere tuz bastırıp yanına höplerör yerleştirip son ses ile HAHAHAHAHAHA diyen bir ses yerleştiririm ayrıca ayak parmaklarınını keserek ışığı açıp gözlerinin önünde köpeklere yedirtip burnunu çizip hergün 1 saat yumruklayıp en sonda iste döverek öldürürüm