Yüksek liglere çıkmak için maç taşıyan script heroları

Hangi hero daha iyi taşır?

• Kog'Maw

Oy: 10 18.5%
  • Jinx

Oy: 12 22.2%
  • Samira

Oy: 10 18.5%
  • Kalista

Oy: 6 11.1%
  • Twitch

Oy: 12 22.2%
  • Ezreal

Oy: 4 7.4%

• Kullanılan toplam oy
    54
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Syndrada olabilir gayet perfomansı yüksek

Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, 2 yıldır script kullanıyorum, aşağıda en çok oynadığım ve script ile verimli olduğunu düşündüğüm heroları sıraladım, sizin fikirlerinizide almak istedim.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Güçlü yönleri arasında çok yüksek hasar potansiyeli, uzun menzil ve farklı hasar türleri sayılabilir. Zayıf yönleri arasında ise hareketliliğin olmaması, korunmaya ihtiyaç duyması ve erken oyunun zayıf olması sayılabilir.

Jinx: Hem yakın hem de uzak mesafeden etkili olabilen, çoklu hedefe hasar verebilme ve pasifinden gelen hareketliliğe sahip saldırı hızına dayalı bir ADC’dir. Oyunun ilerleyen safhalarında çok güçlenir ama pozisyon alması önemlidir çünkü kaçış mekanizması yoktur.

Samira: Agresif ve riskli bir ADC’dir. Yetenek kombinasyonlarıyla düşmanlarını hızlıca öldürebilir, hareketlilik ve çeviklik kazanabilir, düşmanların saldırılarını engelleyebilir ve takım savaşlarında fark yaratabilir. Takım savaşlarında doğru zamanlamayla R yeteneğini kullanması gereklidir. Fakat aynı zamanda zayıf yönleri olarak arasında riskli oynaması gerektiği için kolayca ölebilir, R yeteneği kesintiye uğrayabilir.

Kalista: Hareketli ve zorlu bir ADC’dir. Pasifinden gelen zıplama becerisiyle düşmanlarına karşı atak yapabilir veya onlardan kaçabilir. Bağlı olduğu destekle uyumlu olması da önemlidir çünkü R yeteneği ona bağlıdır.

Twitch: Gizli bir katildir. Görünmezlikten çıkarak düşmanlarını şaşırtabilir ve çok yüksek hasar verebilir ama yakalanmamaya dikkat etmesi gerekir çünkü savunması zayıftır. Oyunun ilerleyen safhalarında çok tehlikeli olur ama erken oyunda güçsüzdür.

Ezreal: Güçlü yönleri arasında yetenekleriyle yüksek hasar verebilmesi, E yeteneğiyle kaçabilmesi vardır. Zayıf yönleri arasında ise saldırı hızına dayalı hasar verememesi, yeteneklerinin kolayca kaçınılabilecek olması ve erken oyunda zayıf olması sayılabilir.
samira

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hocam bulursam bir kaç bir şey dmden atarim size.
Post automatically merged:

Neden? Su yamada asiri guclu son 10 macimin 9u win plat dia eloda. Rage de atmiyorum.
güçlü olmasına güçlü , scriptle ben beceremiyorum bilmiyorum. Normal oynarken iyiyim.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
güçlü olmasına güçlü , scriptle ben beceremiyorum bilmiyorum. Normal oynarken iyiyim.
Hocam önerim bot + 1350lik item alana kadar sadece lane clear yapin script ile. Daha sonra da hafif hafif poke zaten kraken bitince net parcaliyor oyunu scriptle. Supunuzdan yuumi lulu veya renata da isterseniz fesfena oluyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kalista denemelisin çünkü çok iyi çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bunların dışında Kaisa da olabilir, script ile gayet güzel çalışıyor.

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Vayne

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Rakip takıma göre değişir hocam. LoL 5V5 bir oyun olduğu için çok ihtimal var.
Eğer rakip takımın çoğunluğu dövüşçü kısa menzilli şampiyonlar ise Kalista script ile yenilmez olur.
Eğer rakip takımda CC az ve kırılgan şampiyonlar var ise Samira sc ile parçalar.
Eğer rakip takım CC az ve mobil olmayan hareketi kısıtlı şampiyonlardan oluşuyorsa Jinx sc ile parçalar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Scriptle Çok Deli Olan Karakter Metadan Düşünce Gene İşe Yaramayacak Forumdaki Adc Rehberine Bakmalısınız.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sc ile elo çıkmak istiyosan tw ile lulu üstüne tanımam

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sc ile elo çıkmak istiyosan tw ile lulu üstüne tanımam yea

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, 2 yıldır script kullanıyorum, aşağıda en çok oynadığım ve script ile verimli olduğunu düşündüğüm heroları sıraladım, sizin fikirlerinizide almak istedim.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Güçlü yönleri arasında çok yüksek hasar potansiyeli, uzun menzil ve farklı hasar türleri sayılabilir. Zayıf yönleri arasında ise hareketliliğin olmaması, korunmaya ihtiyaç duyması ve erken oyunun zayıf olması sayılabilir.

Jinx: Hem yakın hem de uzak mesafeden etkili olabilen, çoklu hedefe hasar verebilme ve pasifinden gelen hareketliliğe sahip saldırı hızına dayalı bir ADC’dir. Oyunun ilerleyen safhalarında çok güçlenir ama pozisyon alması önemlidir çünkü kaçış mekanizması yoktur.

Samira: Agresif ve riskli bir ADC’dir. Yetenek kombinasyonlarıyla düşmanlarını hızlıca öldürebilir, hareketlilik ve çeviklik kazanabilir, düşmanların saldırılarını engelleyebilir ve takım savaşlarında fark yaratabilir. Takım savaşlarında doğru zamanlamayla R yeteneğini kullanması gereklidir. Fakat aynı zamanda zayıf yönleri olarak arasında riskli oynaması gerektiği için kolayca ölebilir, R yeteneği kesintiye uğrayabilir.

Kalista: Hareketli ve zorlu bir ADC’dir. Pasifinden gelen zıplama becerisiyle düşmanlarına karşı atak yapabilir veya onlardan kaçabilir. Bağlı olduğu destekle uyumlu olması da önemlidir çünkü R yeteneği ona bağlıdır.

Twitch: Gizli bir katildir. Görünmezlikten çıkarak düşmanlarını şaşırtabilir ve çok yüksek hasar verebilir ama yakalanmamaya dikkat etmesi gerekir çünkü savunması zayıftır. Oyunun ilerleyen safhalarında çok tehlikeli olur ama erken oyunda güçsüzdür.

Ezreal: Güçlü yönleri arasında yetenekleriyle yüksek hasar verebilmesi, E yeteneğiyle kaçabilmesi vardır. Zayıf yönleri arasında ise saldırı hızına dayalı hasar verememesi, yeteneklerinin kolayca kaçınılabilecek olması ve erken oyunda zayıf olması sayılabilir.
Bunun dışında ashe de güzel bir öneri olabilir bence hareket hızı çıktığın zaman minigun a dönüyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kaisa yazılmamış ama cidden oyunun sonunda (20+) eğer iyi farm yapmışsa direk taşıyor oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...