Yükseltme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ram + ssd cok önemli ikisini yükselt performansını cok iyi alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim anakart alman gerek Mobile anakartların performansı düşüktür diğer bileşenlerin gücünü kısıtlar 800-1000 lira civarı mobile olmayan anakart ile başla sonra ssd sonra 8 ram daha ve sonra ekran kartı

giphy.gif
Anakartı bilerek bu şekilde aldım sistemi alırken bu daha hesaplıydı çünkü diğer parçalara daha önem vermek istedim ilerleyen zamanda anakartı değiştirecektim fakat ramin ve ssd nin eksikliğini hissediyorum açıkcası bunları tamamladıktan sonra beni uzun bir süre götürür daha sonrasında maddi durumuma göre iyi bir anakart almayı daha mantıklı düşündüm ama fikirlerin için çok teşekkür ederim dostum

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba sistemimde bir kaç parçayı yükseltmek istiyorum fakat neyi yükselteceğime karar veremedim fikirlerinizi almak istedim
Ekran Kartı: AMD RX580 8GB
Ram: 8GB 3000MHZ
İşlemci: Ryzen5 2600x 3.7MHZ
Anakart: MSİ A320M PRO-E

Hdd kullanıyorum ssd almadım almayı düşünüyorum fakat onu biraz daha erteleyeceğim ben ram yükseltmeyi düşünüyorum açıkcası 16 gb ram bu sistem için hiç fena olmayacağını düşünüyorum fakat yine de sizin değerli fikirlerinizi almak istedim.
almost forgot bro try upgrading your Ram to 3200mhz.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba sistemimde bir kaç parçayı yükseltmek istiyorum fakat neyi yükselteceğime karar veremedim fikirlerinizi almak istedim

Hdd kullanıyorum ssd almadım almayı düşünüyorum fakat onu biraz daha erteleyeceğim ben ram yükseltmeyi düşünüyorum açıkcası 16 gb ram bu sistem için hiç fena olmayacağını düşünüyorum fakat yine de sizin değerli fikirlerinizi almak istedim.
SSD den alacağın performans ram in 2-3 katıdır.Pc nin işlem yapma kapasitesi veri taşıma v.b özellikleri yükselicek.. iyi bir m2 ssd al uçsun pc... Sonuçta sınırsız raminde olsa uygulamanın kullandığı ram miktarı kadarı işe yarar...8gb da iş görür... ama örneğin render alıyorsan en önce yüksek ram ve işlemci .. her işlem için farklı öncelikler var tabiki... daha sonra ram i yükseltirsin..parçalarını satışa çıkarırda müşteri bulursan yavaş yavaş onlara göre planını düzenlersin...ekran kartını güncellemen de fena olmaz tüm pc güncellenmiş gibi olur bir rtx ile...

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
The performance you will get from SSD is 2-3 times the ram.Pc's processing capacity, data carrying etc. features will increase .. get a good m2 ssd get a pc ... After all, the amount of ram used by the application will work even if it is in unlimited ram. sees ... but if you are rendering, for example, high ram and processor first ... there are different priorities for each process of course ... then you will raise the ram ... if you find the customer on sale, you will slowly plan your plan according to them ... update your video card well it would be okay with an rtx all pc would be as updated ...
I agree with you brother SSD and Ram makes your pc better performance.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ram ve işlemci olarak yükseltme yapabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İlk once anakartını yukseltmelısın sonra ılla bı yukseltme yapacaksan ekran kartını yukseltebılırsın ama ekran kartına baglı olarakta psun düşükse onuda yukseltmelısın

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kardeşim suan sorun teşkil etmiyorsa ekran kartın ilk önce ram yükselt

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

8 gb ram daha al yeter bence

Üye
6 HİZMET YILI
Ne kadara topladın dostum bu sistemi, bende merak ettim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...