Yurdişindan Siparişş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostlar yurtdışı alişveriş yapacam fakat en son yurdişi seferleri yasaklanmişti Şuan durum ne yakın zaman da sipariş veren varmi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence yasak kalkmıştır ya çünkü normale dönüş yavaş yavaş başlıyor ama zamanın varsa birazdaha beklemeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
dostum yasaklar kalktı zaten deniz yoluyla geliyor o yüzden aliexpress gibi sitelerden sipariş verebilirsin bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
öneriler için teşekkürler de olayların biteceği yok malesef :( google baya baktim ilgili haber bulamadim tek geçerli haber günlük kargo sayısının düştüğü şubat ayında zaten sonrasin da da bizde yurtdişi seyahat vs yasaklar basladi geri kalan malesef hep bilgi kirliliği kopyala yapiştir dedim acep forum da varmıdır birileri

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Normal yurtiçi kargolar bile uzun süre sonra geliyor. Şuan ki olaylar arasında doğru bir karar olmaz. En iyisi bir kaç gün daha beklemek

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çok uzun sürer gelmesi en iyisi corona döneminin bitmesini beklemek.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Evet Sipariş Verip Alışveriş Yapabiliyorsun Fakat Gelen Ürününü Çok Geç Alıyorsun Yani Bende Öyle Oldu(Yaklaşık 1Ay Sonunda Aldım İstettiğim Ürün İse aliexpress'den Birkaç Tane Anime Figürüydü) Acelen Varsa Şansını Deneyip Şipariş Ver Zaten Yurt Dışından Gelen Ürünler Geç Geliyor Normalleşme Sürecindeyiz Sıkıntı Olmaz. :/

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ticarette bir sınır yok ama mesela çinden birşey aldığindan 2 haftada gelen mal 4 haftaya çıkıyor bu sürede
Bu aralar bütün ülkeler ticareti arttırdığı için gümrük vergileride çitayı yükseltiyor dostum
♦️❤❤❤♦️
Post automatically merged:

Evet Sipariş Verip Alışveriş Yapabiliyorsun Fakat Gelen Ürününü Çok Geç Alıyorsun Yani Bende Öyle Oldu(Yaklaşık 1Ay Sonunda Aldım İstettiğim Ürün İse aliexpress'den Birkaç Tane Anime Figürüydü) Acelen Varsa Şansını Deneyip Şipariş Ver Zaten Yurt Dışından Gelen Ürünler Geç Geliyor Normalleşme Sürecindeyiz Sıkıntı Olmaz. :/
Ben telefon için aparat ve pc için bir aparat almıştım 3 haftada anca gelmişti o geç gelmesi önemli değilde gümrük vergileri arttınca alıcıya bu koyuyor işte
♦️❤❤❤♦️

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Hala aliexpressten alışveriş yapılıyor bildiğim kadarıyla hocam

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Demin araştırdım aliexpressten alışveriş yaptığında mesela yurt dışından getiriyorlarmış sorun yok agalar

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kargo şirketleri hala çalışıyor diye biliyorum ki yurt dışından gelen ürünler bir hayli geç geliyor :)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Uzun Sürede Gelme Şansı Var Ama

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kargolar gelmiyor ya en kitap aldım 15gün oldu halen gelmedi bence alma

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Koronanın başkenti Çinden bi sigara sarma makinesi sipariş ettim kargoya verildi bakıp göreceğiz gelicek mi gelmicekmi :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ticarette bir sınır yok ama mesela çinden birşey aldığindan 2 haftada gelen mal 4 haftaya çıkıyor bu sürede
Bu aralar bütün ülkeler ticareti arttırdığı için gümrük vergileride çitayı yükseltiyor dostum
♦❤❤❤♦

Ben telefon için aparat ve pc için bir aparat almıştım 3 haftada anca gelmişti o geç gelmesi önemli değilde gümrük vergileri arttınca alıcıya bu koyuyor işte
♦❤❤❤♦
tşk ederim tecrübe için aradiğim yanıt bulundu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...