dostum benden sana tavsıyem su olaylar bıtsın rahat rahat sıparısını verDostlar yurtdışı alişveriş yapacam fakat en son yurdişi seferleri yasaklanmişti Şuan durum ne yakın zaman da sipariş veren varmi
Ben telefon için aparat ve pc için bir aparat almıştım 3 haftada anca gelmişti o geç gelmesi önemli değilde gümrük vergileri arttınca alıcıya bu koyuyor işteEvet Sipariş Verip Alışveriş Yapabiliyorsun Fakat Gelen Ürününü Çok Geç Alıyorsun Yani Bende Öyle Oldu(Yaklaşık 1Ay Sonunda Aldım İstettiğim Ürün İse aliexpress'den Birkaç Tane Anime Figürüydü) Acelen Varsa Şansını Deneyip Şipariş Ver Zaten Yurt Dışından Gelen Ürünler Geç Geliyor Normalleşme Sürecindeyiz Sıkıntı Olmaz. :/
tşk ederim tecrübe için aradiğim yanıt bulunduTicarette bir sınır yok ama mesela çinden birşey aldığindan 2 haftada gelen mal 4 haftaya çıkıyor bu sürede
Bu aralar bütün ülkeler ticareti arttırdığı için gümrük vergileride çitayı yükseltiyor dostum
♦❤❤❤♦
Ben telefon için aparat ve pc için bir aparat almıştım 3 haftada anca gelmişti o geç gelmesi önemli değilde gümrük vergileri arttınca alıcıya bu koyuyor işte
♦❤❤❤♦