Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurt dışı kayıtlı telefonlar 6 ay sonra kapanıyor mu
Tahminimce kapanır hocam. bir zamanlar başka telefonların imesini yurt dışından getirdiğimiz telefona aktardıklarını duymuştum ama yasal değil ve muhtelemelen onlarda kapanıyor.
Kanka biliyorum hiç etik değil ama daha 2 yıl önce 250 liralık kayıt işlemi adı altında alınan saçma vergi şu an 1600 liradan fazla ve soruna gelecek olursak evet kapanıyor sana önerim root at imei değiştir eski telefonlardan çöplüklten falan al ya da ikinci elciden 40-50 tlye al onun imei adresini gir. veya bir telefoncuya falan götür o da halleder maksimum 20-100 tutar zaten internetten bakarak yapabilirsin. bu ülkeye daha fazla para kazandırmanın yararı olmayacak en azından kendi cebinden kurtar
Tam net olarak bu bilgiye sahip değilim fakat şöyle birşey var yurt dışından kaçak yolla gelen telefonun imei sıkıntıları oluyor bunu biliyorum 2ay sonra imei gitti param yandı dememek için hiç bir zaman kvk olmayan telefon almadım