KRAL
Onaylı Üye
Arkadaşlar aranızda yurt dışı telefon kullanan var mı? Memnun musunuz ve hangi telefonu kullanıyorsunuz? Ben de kendime yurt dışı almayı düşünüyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Aldığın telefonun temiz olduğuna dikkat et, replika olmasın.
Nasıl bir telefon arıyorsunuz? Bütçeniz nedir?
Rica ederim. Eğer 5 bin TL aralığında Xiaomi Redmi Note 10 Pro bulabilirsen doğrudan Türkiye girişli cihazını al derim. IMEI parası falan da olacak, 2-3 bin TL için IMEI ile uğraşmaya gerek yok.
ne gibi sıkıntılar ?Yurtdışı iphonelar genelde sıkıntılı oluyor xiaomi alabilirsin
Agam telefonu güneşe tuttuğunda yada gece moduna aldığında yeşil ışıklar oluyor kamerada ve pasaport kaydını yaptırsanda bazen sorun oluyor tamire falan götürdüğündene gibi sıkıntılar ?
o telefonla ilgili bir durum mu yoksa yazılım mıAgam telefonu güneşe tuttuğunda yada gece moduna aldığında yeşil ışıklar oluyor kamerada ve pasaport kaydını yaptırsanda bazen sorun oluyor tamire falan götürdüğünde
Nothing Phone 1 al bence. İnternette inceleme videolarını izlemeni tavsiye ederimxiomi mi 10 t kesinlikle öneririm harika bir telefon bütçenede uygun
Hocam oradan banada getirme imkanın varmı ücretini versem. Vizeyi nasıl aldın hocam. Yoksa çifte vatandaş mısınBen de yılbasında ısvıcreye gıdıcem ıphone almayı dusunuyorum