6 yıl önce yurtdışı Almanya'da iPhone 6 aldım. Türkiye'de döndüm. IMEI kayıtlı atmıştık. Şimdi yeni mi 10 telefonum aldım. Daha önce iPhone cihazım IMEI atılmış olan IMEI güncelleme yapabilir miyim? Yoksa ücretsiz IMEI atabiliyormu? Valla ilk kez görmedim ama bu ilgililer düşündüm bilgi verebilir misin?arkadaşım kullanıyor ama şöyle eski bir telefonun imei atmış sağlam mail atarsan kapanmaz fakat nerden geldiği belirsin imei atarsan kapanabilir.
Eğer iPhone imei si kendisine aitse atılabilir fakat iPhone nin de imeisi başka bir imei ise atılamaz kapanabilir.6 yıl önce yurtdışı Almanya'da iPhone 6 aldım. Türkiye'de döndüm. IMEI kayıtlı atmıştık. Şimdi yeni mi 10 telefonum aldım. Daha önce iPhone cihazım IMEI atılmış olan IMEI güncelleme yapabilir miyim? Yoksa ücretsiz IMEI atabiliyormu? Valla ilk kez görmedim ama bu ilgililer düşündüm bilgi verebilir misin?
Peki saol son sorum sormak istiyorum: satın aldığı 2 IMEI hakkı olarak mı veriyor.Eğer iPhone imei si kendisine aitse atılabilir fakat iPhone nin de imeisi başka bir imei ise atılamaz kapanabilir.
Galiba öyle ama bu konu da tam emin değilim.Peki saol son sorum sormak istiyorum: satın aldığı 2 IMEI hakkı olarak mı veriyor.
sence ne gibi riskleri var ben şuan kullanıyorum bi sıkıntı çıkmadıHer zaman bir risk oluşur, bence hazır zam gelmeden telefonu kayıt ettir derim seneye 2000 TL olucak fiyatı
bütün androidlere imei çakılıyor fakat ios tarafında imei çakma gibi bir durum olmuyor iosları mecburen kayıt ettirmek gerekiyorcihazına imei atılıp atılmadına emin bazı cihazlara atılmıyor + kualncagın imei ler yada eski olmuş hurda telefon imeisi olsun yada kendi eski bi telefonun olsun kapanma payı vardır herhangi bi zararı olcanı sanmıyorum
almadım reis almayı düşünüyom sence almalımıyım zararı felan varmıdır ?Her zaman bir risk oluşur, bence hazır zam gelmeden telefonu kayıt ettir derim seneye 2000 TL olucak fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?