kendimde eski klavyemin yedek tuş seti var atıyorum onda i ö ç tuşları yok bunu yazılımsal olarak değiştirebilirmiyimkisorun yaratacağını düşünmüyorum ordada usb ile çalışıyodur burdada tek sorun türkçe q olmaya bilir ingilizce vesaire dil klavyesi getirebilir dayına söyle türkçe q alsın
Win 10 veya üstünü kullanıyorsan yazılımsal olarak değiştirebilirsin dostum.Şimdiden güle güle kullan.kendimde eski klavyemin yedek tuş seti var atıyorum onda i ö ç tuşları yok bunu yazılımsal olarak değiştirebilirmiyimki
sorunda orda anlamıodostum dayın az çok bilgisayar donanımlarından anlıyorsa bir sorun olacağını zannetmiyorum iyi günlerde kullan![]()
taice ve ingilizce klavye varmış ingilizce alip ayarlamaya çalıscamşimdiden hayırlı olsun dayına söyle türkçe q olsun
Türkçe Q alması senin için daha iyi olur iyi günlerde kullan dostumsorun yaratacağını düşünmüyorum ordada usb ile çalışıyodur burdada tek sorun türkçe q olmaya bilir ingilizce vesaire dil klavyesi getirebilir dayına söyle türkçe q alsın
Kral garantisi yok oluyor yani arızaya girse bence sıkıntı ola bilir diye düşünüyorum ama genede sen bilirsindayım taylanda gitti ona 500 tl verdim bu parayla klavye al dedim ama ordan aldığı bir klavye bana sorun yaratırmı yada önerdiğiniz bi klavye varnı