Süper Üye
evet haklısınDışarıdan mantıklı gözükmesini bir kenara bırakıp şöyle düşünmek lazım ülkenin alım gücü ve sana verdiği değer özgürlükler kazanç tarafından bak.
şöyle düşün abd de bir mustang almak istesen belki 10 bin bilemedin 15 bin $'a alabilirsin şimdi doları tl ye çevirip düşünmek saçma birim para olarak düşün 15 bin birime orda alabildiklerin yapabildiklerin nedir burada yaptıkların nedir desem bu sanırım yeterli bir cevap
bende öyle düşünüyorum bi yolu olsada gidebilsekknk Allah herkese nasip etsin ya vallahi bi an önce kurtulmak istiyorum ülke farketmez Türkiye dışı olsunda burundi bile olur
yani olabilir sadece anlatılanlar böyle 5 kişilik aileler 2 kişi çalışıyor ama ne düzeyde çalışıyor bilmiyorumbirincisi akrabaların türkiye şartlarında yaşıyorsa kusura bakma işsiz güçsüz herhangi bir mesleği olmayan en alt kademede iş gücündelerdir ki onlar bile bizden çok çok iyi refah düzeyine sahipler. benim de akrabalarım var ve öyle okul falan okumadılar direk mesleğe yöneldiler. arabaları zaten hepimiz biliyoruz. kendilerine ait ev de aldılar.
okumuyorum ama maalesefWork and Travel gibi çeşitli programlara katılabilirsin
kardeş inan onların çoğu yalan söylüyor. ah vah çekenlere de ki ozaman gel memlekete ne çile çekiyorsun orada de. hemen bahaneler hazıryani olabilir sadece anlatılanlar böyle 5 kişilik aileler 2 kişi çalışıyor ama ne düzeyde çalışıyor bilmiyorum
Post automatically merged:
okumuyorum ama maalesef
maalesef okumuyorumYurt dışı = para.
Bu durumu biraz daha hafifletmek için de şu yolu takip edebilirsiniz. Şu anda anlatacağım yolla yurt dışına çıkan arkadaşlarımın pek çoğu burada eğitimlerini tamamladıktan sonra hemen yurt dışı üniversitelerine dönüş yaptı ve bir daha da geri dönmedi.
Türkiye'de isim yapmış, uluslar arası yayınları bolca olan bir üniversite ve bölüm hedefleyin. Ancak bu üniversitenin yurt dışı öğrenci değişim programlarına dahiliyetinden de emin olun. Hedeflediğiniz alanda 6 - 12 ay arası süre ile yurt dışında değişim öğrencisi olarak bulunabilir, oradaki imkanlardan faydalanabilirsiniz ve burslu olarak. Süre tamamlandıktan sonra dönüş zorunluluğunuz var. Gelip okulunuzu bitirirsiniz ve akademi istiyorsanız işte o zaman yüksek lisansta tam burslu olarak lisansta gittiğiniz okul ve ekipte yer bulabilirsiniz.
bak bu üni imkanı olan arkadaşlar için gerçekten güzel bir bilgiYurt dışı = para.
Bu durumu biraz daha hafifletmek için de şu yolu takip edebilirsiniz. Şu anda anlatacağım yolla yurt dışına çıkan arkadaşlarımın pek çoğu burada eğitimlerini tamamladıktan sonra hemen yurt dışı üniversitelerine dönüş yaptı ve bir daha da geri dönmedi.
Türkiye'de isim yapmış, uluslar arası yayınları bolca olan bir üniversite ve bölüm hedefleyin. Ancak bu üniversitenin yurt dışı öğrenci değişim programlarına dahiliyetinden de emin olun. Hedeflediğiniz alanda 6 - 12 ay arası süre ile yurt dışında değişim öğrencisi olarak bulunabilir, oradaki imkanlardan faydalanabilirsiniz ve burslu olarak. Süre tamamlandıktan sonra dönüş zorunluluğunuz var. Gelip okulunuzu bitirirsiniz ve akademi istiyorsanız işte o zaman yüksek lisansta tam burslu olarak lisansta gittiğiniz okul ve ekipte yer bulabilirsiniz.
neden imkansız kaçak gidenler vardırek baslık cvp verıyorum ımkansız =)
gidelim de nasıl gidelimEn iyisi almanya para için sırf almanyaya giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?