Üye
Kesinlikle bitcoinin değersiz olduğu zamanlara dönüp her şeyimi bitcoine basardım en azından şu an zengin olurdum..Tam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
Ben direkt bitcoin'in çıktığı döneme gider tüm paramla bitcoin alır sonra full yatardım
bitcoin kaynak kodlarını alır kurulmadan önce ben kurardımTam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
Ben direkt bitcoin'in çıktığı döneme gider tüm paramla bitcoin alır sonra full yatardım
Geçmişime gider hayatımın değişmesinde büyük rol oynayan hatalarımı düzeltmeye çalışırdım.Tam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?