Zamanda yolculuk yapma şansınız olsa ne yapardınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bugünden geçmiş maçlara bakıp idda oynardım ama legit bir şekilde direkt skor tahmini olmadan. Bir dizide de aynısı oluyordu zaten çok mantıklı :d

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
btc'ye para basardım günümüze geri gelirdim

Üye
4 HİZMET YILI
Kardeşime odamdan git yoksa seni döverim demiştim annemde sen nasıl abisin demişti zamana gidip kendimi boğmak istiyorum hayla çok utanıyorum kardeşime nasıl öyle bişey dedimya

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Pemperton'dan coco cola'nın formulunu gider ucuza ben alırdım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Tüm keşkelerimi düzeltirdim...

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yıllar öncesine gidip benim doğmamı engellerdim...

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eskiye dönüp bütün paramı bitcoine basardım

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
Ben direkt bitcoin'in çıktığı döneme gider tüm paramla bitcoin alır sonra full yatardım :D
Kesinlikle bitcoinin değersiz olduğu zamanlara dönüp her şeyimi bitcoine basardım en azından şu an zengin olurdum..

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bende aynısı yapar dım senle btc nin çıkdığı zamana gidip alırdım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ilk önce geçmişe gider bitcoin i fullerdim sonra 3000 veya 4000 gibi çok geleceğe giderdim dünya yok olmadıysa sorun yok sonra o yılda bitcoin i satar çok para kazanırdım sonra o para ile kara borsadan teknoloji seviyesi aşırı yüksek silahlar alırdım ve sonra çok geçmişe gidip bu silahları gösterip onlara biraz da kanıt ile kendimi tanrı ilan ederdim ve onlar bana karşı koyacak teknoloji ve güce gelene kadar bunu devam ettirirdim benim ölmem de var tabi(bitcoin kalmadıysa veya bitcoin yerine farklı bir şey geldiyse biraz daha farklı tabi)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
Ben direkt bitcoin'in çıktığı döneme gider tüm paramla bitcoin alır sonra full yatardım :D
bitcoin kaynak kodlarını alır kurulmadan önce ben kurardım :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Geçmişime gider hayatımın değişmesinde büyük rol oynayan hatalarımı düzeltmeye çalışırdım.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
önce bi 100BİN tl bitcoin yatırırım sonra suanki zamana gelip ceviririm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...