Günde en az 1.5 litre su iç.Çay,kahve şekeri azalt.Kola falan zaten içme.Bir sofrada atıyorum yarım ekmek yiyorsan 1 değil 2 tabak yemek ye ama ekmeği 2 dilimi geçme.Temel olarak yağ,şeker,un ürünlerinleri alışkanlıktan çıkarman lazım.Canın istediğinde tabi ki yiyebilirsin.Önemli olan günlük beslenmenden çıkarman.Kardiyo şart.Bende 1.85 boy 85 kiloyum ama vücut geliştirme ile uğraştığım için.Senin boya göre kas çalışmıyorsan 75 olman lazım.Yaşın çok genç senin yerinde olsam dövüş sporlarını yönelirim.Sigara vs. kullanmıyorsan 3-4 seneye tek kişilik ordu olursun.16 yaşındayım ve 90 kiloya ulaştım şimdi nasıl zayıflayabilirim?
Diyetisyenlere de para vermek istemiyorum.
Boyum: yaklaşık 180cm
Spor yaptıktan sonraki ertesi gün bacaklarım her yerim ağrıyor
Kas bölgelerini çalıştır derken fitness tan bahsediyorsan o beslenmeyle spora gidersen bayılırsın.Senin o dediğinle benche yatsam 70kg üstüme düşer gözümü yoğun bakımda açarımAldığın kalori, günlük harcadığın kaloriden düşük olduğunda insan kilo vermeye başlar vücud enerji ihtiyacını depoladığı yağları kullanarak karşılar sende kilo vermiş olursun yani AZ ye Çok hareket et.
ben 1- 1.5 ayda 7 - 8 kilo verdim taktik şu :
-Sabah kaltığında 1 bardak filitre kahve içiyorsun başka birşey yok. '' sebebi filitre kahvede kafein oranı diğerlerine göre daha yüksek kafein enerjini yükseltir ve seni zinde dinç tutar.'' spor yaparken çok işe yarıyor.
-Kahveden sonra 30 dk kadar koşu tabi ki yarısını yürüyerek yarısını tempolu koşarak.
-Sonra kas bölgelerini çalıştırmaya gidebilirsin.
-Spor bittikten 1 saat sonra çok sağlam bir kahvaltı yapıyorsun yumurta, peynir, domates, salatalık, zeytin ne bulursan artık ve yanında ''200 gram yulafla birlikte'' lifli yapısı seni uzun süre tok tutuyor ( neden 1 saat diye sorabilirsin deli gibi enerji harcayıp birşey yemeyip spor yaptığın için vücud yağ yakmaya başlıyor spor bittikten sonraki 1 saatlik süreçte.)
-akşamda 7'de istediğin yemeği yiyebilirsin fast food olamaması şartıyla. sonra bir şey yemek yok sadece su belki bir meyve. salakatalık marul havuç falan
Not : abur cuburdan uzak dur ve bol su iç, su idrar yoluyla yağ atmanı sağlıyor ne kadar çok su o kadar yağ atımı.
-Haftada 1 gün abur cubur fast food günü yapabilirisin arada kaçamak yapmak iyidir nefisi köretlmek lazım insanız sonuçta can çeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?