zeblin-spaceman-aviator sinyal hilesi var mı ? argoritmayı çözen arkadaşlar candır. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çağımızda herkes dolandırıcı olmuş varmı arkadaşlar bu işin kuyusunu kazabilcek biri şöyle forumca kazanım rahat etsek :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bunun hilesini yapan kişiler ya çok yüksek meblalardan satıyorlardır yada seni dolandırıyorlardır böle oyunlar paraya sisteme dayalı olduğu için hile yapan adam bunu yapsa milyoner olurdu

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
birkaç gün önce aviator signal hilesi satan birkaç websiteye denk geldim, fakat satın alım direkt siteden key satışı olarak değil de whatsapp üzerinden havaleyle olduğu için canım pek dolandırılmak istemedi. direkt site üzerinden olsa deneyecektim 700tl/24h sanırım fiyat

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aga nasıl bi hile bekliyorsun ki? Algoritma random bi sayı seçiyor ve o sayıda patlıyor. Sonrasında sana kontrol edebileceğin hash kodunu veriyor. Adamların sunucusuna girip o sayıyı görmen gerekir. Bunun dışında bi yol gelmiyo aklıma.

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
birkaç gün önce aviator signal hilesi satan birkaç websiteye denk geldim, fakat satın alım direkt siteden key satışı olarak değil de whatsapp üzerinden havaleyle olduğu için canım pek dolandırılmak istemedi. direkt site üzerinden olsa deneyecektim 700tl/24h sanırım fiyat
sanırsam birimizin dolandırılıp denemesi lazım :D
Post automatically merged:

Aga nasıl bi hile bekliyorsun ki? Algoritma random bi sayı seçiyor ve o sayıda patlıyor. Sonrasında sana kontrol edebileceğin hash kodunu veriyor. Adamların sunucusuna girip o sayıyı görmen gerekir. Bunun dışında bi yol gelmiyo aklıma.
havuz mantığına dayalı değilmi ?
Post automatically merged:

yani forumca çıkar bi hilemiz diye düşünüyorum arkadaşlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...