4 Nis 2020 #1 LorrenT L Uzman Üye Katılım 24 Ara 2017 Mesajlar 289 Çözümler 1 Tepki puanı 33 Ödüller 5 Yaş 30 8 HİZMET YILI Merhaba ben ziraat bankası kredi kartı ve banka kartı kullanıyorum arap emirleri dirhemi çekmem lazım ancak çekemiyorum nasıl yapabilirim?
Merhaba ben ziraat bankası kredi kartı ve banka kartı kullanıyorum arap emirleri dirhemi çekmem lazım ancak çekemiyorum nasıl yapabilirim?
4 Nis 2020 #2 Mahir56 ⭐⭐⭐⭐⭐ Ultra Üye Katılım 7 Haz 2017 Mesajlar 1,853 Çözümler 39 Tepki puanı 258 Ödüller 8 9 HİZMET YILI ATM den dirhem vermesini beklemiyorsun heralde. Bütün bankalar dirhemin karşılığını TL cinsinden verir.
ATM den dirhem vermesini beklemiyorsun heralde. Bütün bankalar dirhemin karşılığını TL cinsinden verir.
4 Nis 2020 Konuyu başlatan #3 LorrenT L Uzman Üye Katılım 24 Ara 2017 Mesajlar 289 Çözümler 1 Tepki puanı 33 Ödüller 5 Yaş 30 8 HİZMET YILI Mahir56' Alıntı: ATM den dirhem vermesini beklemiyorsun heralde. Bütün bankalar dirhemin karşılığını TL cinsinden verir. Genişletmek için tıklayın ... hayır kardeşim mobil bankacılık üzerinden kullanamıyorum ,bir ürün adım atıyorum 12 aed hesabımdan çekemiyor
Mahir56' Alıntı: ATM den dirhem vermesini beklemiyorsun heralde. Bütün bankalar dirhemin karşılığını TL cinsinden verir. Genişletmek için tıklayın ... hayır kardeşim mobil bankacılık üzerinden kullanamıyorum ,bir ürün adım atıyorum 12 aed hesabımdan çekemiyor
4 Nis 2020 #4 saxrapid S Seçkin Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 301 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Bankadan TL para birimine çevirmen gerek
4 Nis 2020 Konuyu başlatan #5 LorrenT L Uzman Üye Katılım 24 Ara 2017 Mesajlar 289 Çözümler 1 Tepki puanı 33 Ödüller 5 Yaş 30 8 HİZMET YILI saxrapid' Alıntı: Bankadan TL para birimine çevirmen gerek Genişletmek için tıklayın ... vadeli döviz hesabımı açmam gerekiyor onun için
saxrapid' Alıntı: Bankadan TL para birimine çevirmen gerek Genişletmek için tıklayın ... vadeli döviz hesabımı açmam gerekiyor onun için
4 Nis 2020 #6 saxrapid S Seçkin Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 301 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Ödüller 7 10 HİZMET YILI LorrenT' Alıntı: vadeli döviz hesabımı açmam gerekiyor onun için Genişletmek için tıklayın ... Hayır mobilden döviz dönüşüm oluyor mu bilmiyorum ama yoksa bankaya gidip durumu söylemen gerekiyor
LorrenT' Alıntı: vadeli döviz hesabımı açmam gerekiyor onun için Genişletmek için tıklayın ... Hayır mobilden döviz dönüşüm oluyor mu bilmiyorum ama yoksa bankaya gidip durumu söylemen gerekiyor
4 Nis 2020 #7 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,133 Ödüller 23 8 HİZMET YILI Mobilden döviz dönüsümü yaptır bende ziraat kullanıyorim euro çeviriyorum hic sıkıntı yapmıyor fakat mesai saatleri icinde yaptıklarını biliyorum bi tek bide onun icin vadeli yada vadesiz döviz hesabı gerek
Mobilden döviz dönüsümü yaptır bende ziraat kullanıyorim euro çeviriyorum hic sıkıntı yapmıyor fakat mesai saatleri icinde yaptıklarını biliyorum bi tek bide onun icin vadeli yada vadesiz döviz hesabı gerek
4 Nis 2020 Yasaklandı #8 berzuqes B Banlı Üye Katılım 9 Mar 2018 Mesajlar 295 Tepki puanı 25 Yaş 35 8 HİZMET YILI saxrapid' Alıntı: Hayır mobilden döviz dönüşüm oluyor mu bilmiyorum ama yoksa bankaya gidip durumu söylemen gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... eğer aktif döviz hesabın varsa mobildende dönüştürebilirsin
saxrapid' Alıntı: Hayır mobilden döviz dönüşüm oluyor mu bilmiyorum ama yoksa bankaya gidip durumu söylemen gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... eğer aktif döviz hesabın varsa mobildende dönüştürebilirsin